Akuttelefonen - Tilbud til voksne i akut psykisk krise er nu permanent

Voksne i akut psykisk krise har siden oktober 2016 haft muligheden for professionel støtte og rådgivning i de sene aften- og nattetimer gennem Akuttelefonen. Tilbuddet startede som et forsøgsprojekt og er nu efter to år, blevet et permanent tilbud.


Akuttelefonen har åbent alle dage kl. 23.30-7.00, og dækker dermed et ”hul”, hvor andre rådgivningstilbud typisk har lukket.  Akuttelefonen er bemandet af professionelle medarbejdere fra det socialpsykiatriske/socialpædagogiske bosted Kløverengen. Medarbejderne er uddannet i telefonisk krisehåndtering og er vant til at håndtere borgere i psykisk krise. Derudover har de et godt kendskab til kommunernes tilbud, så de kan hjælpe borgeren videre. Albertslund samarbejder med syv andre vestegnskommuner om driften af Akuttelefonen.

Til brug for markedsføring af Akuttelefonen, er der udarbejdet postkort, visitkort og plakater. Skriv, hvis du gerne vil have tilsendt materiale.

 

Har du spørgsmål om Akuttelefonen er du velkommen til at kontakte leder af  bostøtte- og klubområdet for Voksne med Særlige Behov i Albertslund Kommune, Berit Berrig: berit.gerzymisch.berrig@albertslund.dk eller telefon: 43686507