Årets forening 2018

Så er det nu, I skal sende indstillinger ind til prisen Årets Forening 2018.


Alle kan indstille en forening – både medlemmer, bestyrelsesmedlemmer og alle andre, der mener, at netop ’jeres’ forening har gjort noget helt særligt for medlemmerne og/eller for Albertslund.
Indstillingerne behøver ikke være lange – blot nogle ord om, hvad I mener, der gør denne forening til en værdig modtager af titlen som årets Forening 2018 i Albertslund.
I skal ikke holde jer tilbage, selvom I tidligere har indsendt, uden jeres forening blev valgt. Vi får hvert år flere gode indstillinger, men da kun én kan vinde, er der foreninger, som også burde modtage prisen, som ikke har fået den. Derfor opfordrer jeg til, I sender ind igen.
Årets Forening bliver kåret på scenen i Albertslund Centrum den 8. september, hvor vi har Foreningernes Dag / Gang i Byen. Sammen med Den fine titel som Årets Forening 2018 får foreningen en præmie på kr. 8.000,00.
Deadline for indstillinger til prisen ’Årets Forening 2018’ er mandag den 20. august. Indstillinger sendes til ula@albertslund.dk eller til Ulla Brandt, Albertslund Rådhus, Kultur & Fritid, Nordmarks Allé 1, 2620 Albertslund.