Hjælp Herstedøster Skole med at vinde i DM i Skoleudvikling!

Herstedøster Skole konkurrerer med andre skoler i landet om at være bedst til at udvikle folkeskolen.


DM i Skoleudvikling er en konkurrence, der prøver at fremme innovation og udvikling på de danske skoler.

Du kan hjælpe med at øge chancerne for, at Herstedøster Skole vinder ”Publikumsprisen”.

Hvordan kan du hjælpe?

Det du kan gøre er at ”synes godt om” og dele dette Facebook-opslag (du skal være logget ind på Facebook). Når du deler og liker opslaget er du med til at sprede kendskabet til, hvordan man på Herstedøster Skole har udviklet en ny form på skole-hjem-samarbejde, og du styrker samtidig deres chancer i konkurrencen. Deadline er den 6. oktober 2017 kl. 12.00, så skynd dig ind og gør en forskel før din nabo.

Hvad er det nye på Herstedøster Skole?

På Herstedøster Skole har forældre, lærere og pædagogisk personale sammen nytænkt skole-hjem-samarbejdet. De har skabt et dybere og stærkere samarbejde mellem forældre og skolen, der har til hensigt at skabe de bedste forudsætninger for børnenes læring og trivsel. Helt konkret har de bl.a. udviklet en ny måde at gøre forældremøder på.

Læs mere og se den lille film vi har lavet om skole-hjem-samarbejdet via ovenstående opslag.

Mere om DM i Skoleudvikling

Ideen med konkurrencen er at præmiere skoler, som har arbejdet nytænkende med et eller flere elementer i den nye folkeskolereform eller på anden måde med udvikling af folkeskolen. Formålet er at gøre nye og gamle ideer synlige, så de kan spredes til andre skoler rundt om i landet. De forskellige skoler deltager ved at indsende et udviklingsforløb, der har positiv effekt for elevernes læring, trivsel og dannelse. Den 17. november 2017 bliver vinderen kåret.