Greater Copenhagen Smart Solutions kåret til årets bedste initiativ

Wonderful Copenhagen og Københavns Kommune har kåret konferencen Greater Copenhagen Smart Solutions som vinder i kategorien ’Årets Initiativpris’ ved gårsdagens Københavns Kongres og Event Award 2017.


Greater Copenhagen Smart Solutions kåret til årets bedste initiativ - Albertslund Kommune

Den 19. april dannede Københavns Rådhus ramme for den årlige prisuddeling Københavns Kongres og Event Award, som hylder og hædrer de ildsjæle, der har stået bag sidste års vigtigste begivenheder i hovedstaden. 2016 var det år med flest kongresser og events i København.

I kategorien ’Årets Initiativpris’ var det Greater Copenhagen Smart Solutions 2016, der løb med sejren for deres nytænkende og anderledes måde at afholde en konference på med byens rum som ramme.

”Greater Copenhagen Smart Solutions 2016 er et glimrende eksempel på en konference, der rækker ud og som vil være mere end blot PowerPoints i endeløse stolerækker. Med den grønne agenda som tema, og København som lærred, satte arrangørgruppen fokus på en vigtig sag, samtidig med at Københavns unikke faciliteter og locations blev integreret,” lød det blandt andet i begrundelsen.

”Vi er utrolig stolte over at have vundet Årets Initiativpris. Konferencen var en anledning til at vise omverdenen Greater Copenhagens styrkepositioner inden for smarte digitale løsninger, innovative partnerskaber og bæredygtige byer. Prisen er samtidig en anerkendelse af Frederikssund, København og Albertslunds vilje til at gå forrest, når det gælder udvikling af fremtidens smarte og bæredygtige byer i samarbejde med virksomheder,” siger Poul Erik Lauridsen, direktør i Gate 21.

Læs mere om konferencen her.