Gå til hovedindhold

Priser til foreningslivet 2021

I 2021 uddeler Folkeoplysningsudvalget, Idrætsrådet og Kultur- og Fritidsudvalget en række priser til frivillige og udøvere i foreningslivet. Priserne uddeles ved foreningsfesten - Albertslund Awards den 10. september.

Indhold

  Se hvordan du indstiller kandidater til priserne. Vær opmærksom på deadline for indstillinger. 

  Årets Træner/Leder talent 2021

  Hvem kan modtage prisen: Træner/leder/instruktør fra frivillig folkeoplysende foreninger i Albertslund Kommune, som har været med til at udvikle og øge foreningens antal børne- og ungdomsmedlemmer markant.

  Hvem kan indstille til Årets Træner/Leder talent: Alle bestyrelsesmedlemmer, medlemmer samt forældre med børn i en folkeoplysende godkendt idrætsforening i Albertslund Kommune kan indstille kandidater til prisen.

  Årets Idrætsleder 2021

  Hvem kan modtage prisen: Idrætsleder/træner/instruktør i folkeoplysende godkendt idrætsforening i Albertslund Kommune, som har gjort en ekstraordinær indsats for foreningen, et hold eller en idrætsudøver.

  Hvem kan indstille til Årets Idrætsleder: Alle bestyrelser i idrætsforeninger, medlemmer i idrætsforeninger, samt forældre med børn i en idrætsforening i Albertslund Kommune kan indstille Kandidater til prisen.

  Årets Idrætstalent 2021:

  Hvem kan modtage prisen: Idrætsudøver fra frivillig folkeoplysende idrætsforening i Albertslund, der har udviklet sig markant som idrætsudøver.

  Hvem kan indstille til Årets Idrætstalent: Bestyrelser i frivillige folkeoplysende idrætsforeninger i Albertslund Kommune kan indstille kandidater til prisen. Idrætsrådet udvælger en vinder blandt de indstillede kandidater til hver af de ovenstående priser.

  Årets Forening 2021

  Hvem kan modtage prisen: Godkendte folkeoplysende foreninger i Albertslund.

  Hvem kan indstille til prisen: Medlemmer, bestyrelsesmedlemmer og alle jer andre, der mener, at netop ”jeres” forening har gjort noget særligt for medlemmerne og/eller for Albertslund.
  Indstillingen behøver ikke være lang – blot nogle ord om, hvad I mener, der gør denne forening til en værdig modtager af titlen som Årets Forening 2020 i Albertslund.

  Årets Ildsjæl 2021

  Hvem kan modtage prisen: Én som arbejder frivilligt med børn og/eller unge i en godkendt folkeoplysende forening. Beskriv hvad der gør, at jeres kandidat er den rette modtager af prisen ”Årets
  Ildsjæl 2020”.

  Hvem kan indstille til prisen: Medlemmer, bestyrelsesmedlemmer og alle jer andre, der mener, at netop ”jeres” frivillige har gjort noget særligt for foreningens medlemmerne og/eller for Albertslund.

  Årets Foreningsaktive 2021 

  Hvem kan modtage prisen: Aktivt foreningsmedlem fra godkendt folkeoplysende kulturel forening, idé-bestemt forening eller friluftsforening. 

  Hvem kan indstille til Årets Foreningsaktive: Medlemmer, bestyrelsesmedlemmer, samt forældre med børn i en af ovenstående type forening i Albertslund Kommune kan indstille kandidater til prisen.

  Deadline for indstilling af kandidater til ovennævnte priser er den 1. august kl. 9.00 på mail til ula@albertslund.dk

  Herudover vil vi også meget gerne have indsendt oplysninger om relevante modtagere af Mesterskabspris 2020:

  Mesterskabspris 2020

  Kandidater, der opfylder følgende krav, kan indstilles til prisen:
  • Landsholdsdeltagelse under Dansk Idræts Forbund (DIF)
  • Dansk forbundsmesterskab under DIF
  • Dansk rekord under DIF

  Desuden kan der uddeles pris for en helt speciel præstation.

  Indstillede kandidater skal være bosiddende i Albertslund Kommune eller repræsentere foreninger, der er godkendt af Folkeoplysningsudvalget eller Idrætsrådet i Albertslund Kommune.

  Præstationen skal være opnået i 2020.
  Indstillingerne skal indeholde navn på kandidaten, klub og beskrivelse af præstation.

  Hvem kan indstille til prisen: Bestyrelsesmedlemmer, trænere/instruktører, forældre og idrætsudøvere. Afdelingen for Kultur & Fritid vurderer, om de indstillede kandidater opfylder kriterierne for at modtage mesterskabspriser.

  Deadline for indstilling af Mesterskabspriskandidater er den 15. august kl. 09.00 på mail til ula@albertslund.dk

  Et rigt foreningsliv

  I Albertslund værner vi om vores fritidsaktiviteter og det aktive foreningsliv. Uanset om du er til fodbold, fægtning eller noget helt tredje, så har Albertslund en forening til dig.