Virksomhed i byen

I Albertslund bruger vi byen som fremtidens laboratorium for intelligente, digitale og innovative løsninger. Her tager vi miljøet alvorligt og sætter ambitiøse mål for den grønne omstilling


Albertslund har skov og grønne områder, en by for den aktive børnefamilie. Byen har et mangfoldigt forenings- og idrætsliv og et væld af kultur- og kunsttilbud. Et rigt for­retnings- og erhvervsliv udfolder sig i byen og vi er glade for, at du og din virksomhed også er en del af det.

Regional profil

Tog, motorveje og supercykelstier forbinder Albertslund med omverdenen, og giver nem og hurtig adgang for transport for dine medarbejdere og kunder samt for gods til og fra virksomheden. Albertslund Kommu­ne er i tæt dialog med byens virksomheder og engagerer os både lokalt, regionalt og internationalt for at skabe de bedst mulige betingelser for at drive virksomhed her.

I Én indgang til kommunen får du svar på dine spørgsmål eller du får en tovholder, der følger din sag gennem det kommunale system. Kommunen udbyder løbende nye opgaver, og som vækstvirksomhed eller iværksætter får du adgang til rådgivning. Kontakt os på 4368 6800 eller erhverv@albertslund.dk.

Spar tid og penge

En tidlig dialog med kommunen kan spare besvær, tid og penge for din virksomhed. Kontakt os før du bygger om, skifter vinduer, varmeanlæg eller klimaskærm - en forebyg­gende samtale giver indsigt i, hvad der er hensigtsmæssigt eller korrekt at gøre. I Albertslund arbejder vi for at sænke fjernvarmetemperaturen fra 2026. Det bør være med i overvejelserne, når du renoverer din ejendom. 

Få styr på love, regler og planer

Viden om affald, spildevand, støj, lugt, støv, kemikalier, olietanke og brandsikkerhed og meget mere finder du på erhvervssiderne. Du kan også følge de links øverste højre hjørne, der hjælper dig videre.

Spar ressourcer og kontakt os om byggetilladelse, miljøspørgsmål eller se i lokalplanen før du går i gang.

Nye kompetencer til virksomheden 

Kontakt os, når du mangler kvalificerede medarbejdere, viden om tilskud til medarbejdernes løn eller hvordan du fastholder medarbejdere. Jobcentret i Albertslund kender jobsøgere i alle brancher, og henviser til egnede nye medarbejdere i løbet af 3 dage.