Gå til hovedindhold

Socialøkonomisk virksomhed

Overvejer du at opstarte en socialøkonomisk virksomhed eller udvikle din nuværende virksomhed i Albertslund Kommune?

Indhold

  Har du en virksomhed i Albertslund Kommune? Har din virksomhed et godt potentiale for øget omsætning og flere ansatte? Er du klar på at tage et socialt ansvar?

  Kontakt Albertslund Kommune via én indgang for at høre mere om at drive socialøkonomisk virksomhed.

  I Albertslund har vi allerede socialøkonomiske virksomheder, bl.a. VOKS (bæredygtige planter) og Café Glad (café i Sundhedshuset)

  Definition af en socialøkonomisk virksomhed

  Lovkrav

  Erhvervshus Hovedstaden - Copenhagen Business Hub tilbyder råd og vejledning i opstartsfasen og hjælp til udarbejdelse af forretningsplan med mere.

  Brug Erhvervshusets gratis rådgivning, events, caféer og konsulenter. Få styr på din forretningsplan, regnskab, lovgivning m.m. fra starten.

  Start din egen virksomhed

  Vi prioriterer en målrettet dialog med virksomhederne om de gode forretningsmuligheder der ligger i at tage socialt ansvar.

  Én indgang til Albertslund Kommune er etableret i 2014 som en let tilgængelig og helhedsorienteret servicefunktion.

  Vi står til rådighed for alle typer af initiativtagere, der ønsker at opstarte en socialøkonomisk virksomhed.

  En indgang for erhverv

  Albertslund Kommune udbyder løbende kontrakter af forskellig karakter og omfang, der kan være interessante for socialøkonomiske virksomheder.

  Det er vores klare hensigt, at bakke op om socialøkonomiske virksomheder og vi ønsker derfor at handle med relevante leverandører, der er socialøkonomiske virksomheder.

  Om kommunens indkøb og udbud

  Jobcentret står klar til at hjælpe dig med at rekruttere medarbejdere til din socialøkonomiske virksomhed.

  Jobcenter Albertslunds medarbejdere har tæt kontakt til de ledige borgere, der vil og kan arbejde, men ikke umiddelbart passer ind på en almindelig arbejdsplads. Der kan være tale om fleks- og skånejobbere, og der kan være tale om borgere, der skal i afklaring. Vi kan også rådgive dig med at etablere de rammer, der skal til, så dine medarbejdere trives i jobbet.

  Virksomhedsservice i Jobcenter Albertslund hjælper dig videre.