Hersted Industripark

Tag del i fremtidens erhvervs- og industriudvikling


Hersted Industripark - Albertslund Kommune

Logistik, lager, kontor og enkelte produktionsvirksomheder kendetegner erhvervene i Hersted Industripark. Albertslund Kommune udvikler nye grønne løsninger sammen med virksomhederne i området og vil gerne tiltrække nye, innovative virksomheder inden for grøn teknologi.

Erhvervs- og industriområdet ligger i det nordlige Albertslund, tæt på Vestskoven, Herstedvester Landsby og Ring 3. Industriparken er 160 ha stort og blev etableret i 1960'erne frem til 1980´erne. De første virksomheder flyttede ind i 1964.

Nemt at komme til og fra

Det er nemt at komme til og fra Hersted Industripark fra regionale veje og kobles med en kommende letbane op på det kollektive trafiknet. Det interne vejnet er rationelt opbygget med brede veje præget af grøn beplantning. Størstedelen af området er opdelt i store grunde. I industriparken ligger to store, grønne områder.

Letbanen og Loop City

Den kommende letbane langs Ring 3 får en station ved Hersted Industripark og vil gøre området attraktiv for nye typer virksomheder og aktiviteter. Læs mere på siden Letbanen. Ringbyen Loop City er en langsigtet og ambitiøs vision for byerne langs Ring 3 lavet af BIG arkitekter. Læs mere på siden Byvision Ringbyen.