Gå til hovedindhold

klimaindsats: Energibesparelser og omlægning til lavtemperaturfjernvarme

Albertslund Forsynings energirådgivere giver gode råd om at spare på el- og varmeregningen samt reducere CO2-udslippet.

Indhold

  Albertslund Forsyning tilbyder gratis rådgivning og giver økonomisk støtte til de virksomheder, der forbedrer varmeanlæg og klimaskærm.

  Gode råd om at spare varme

  Virksomheder i Albertslund Kommune kan få et energitjek. En rådgiver gennemgår virksomhedens tekniske anlæg og klimaskærm for at finde forbedringer. Kontakt Forsyningens energirådgiver på tlf: 43 68 68 53.

  Er du lejer?

  Selvom virksomheden lejer sig ind i en ejendom, og betaler for et fast varmeforbrug, kan der alligevel være baggrund for dialog. Albertslund Kommune vil gerne i kontakt med ejendommens udlejer, med henblik på at finde varmebesparelser, der er til gavn for både lejer og udlejer. Kontakt Forsyningens energirådgiver på dir. tlf: 43 68 68 53.

  Hjælp til energiforbedringer af klimaskærmen?

  Overvejer I at skifte vinduer eller måske at efterisolere loftet i jeres virksomhed, så tilbyder varmeværket rådgivning til fjernvarmebrugerne i kommunen. Kontakt Forsyningens energirådgiver for gode råd og løsningsmodeller til forbedringer af klimaskærmen. Tlf. 43 68 68 54

  Albertslund Forsyning giver økonomisk tilskud til klimaforbedringer.

  Energiforbedringer på varmeanlæg og klimaskærm støttes med et engangsbeløb på 1.000 kr/MWh. I særlige tilfælde støttes også elbesparelser.

  Midlerne stammer fra varmeværkets Energispareaktivitetsplan, som alle fjernvarmebrugere betaler til via varmeregningen. Kontakt værkets energirådgivere, hvis du f.eks. overvejer at skifte vinduer eller hvis du vil vide, hvordan du kan reducere dit varmeforbrug og forbedre din afkøling.

  For yderligere oplysninger om energirådgivning, samt om muligheden for støtte til energiforbedringer, kontakt projektleder Niels Hansen på niels.hansen@albertslund.dk