Gå til hovedindhold

Ny asfalt på Herstedvestervej

- under arbejdet ensrettes en del af vejen.

Indhold

  Der skal udlægges ny støjreducerende asfalt på Herstedvestervej på strækningen mellem Egelundsvej nord og Roskildevej.vDen 11. og 12. maj bliver den gamle asfalt fræset af, mens den nye asfalt lægges i perioden fra den 17. til den 21. maj.

  Under arbejdet vil Herstedvestervej være ensrettet mod nord og der vil være skiltet omkørsel ad Damgårdsvej. Når der ikke arbejdes på vejen vil ensretningen blive fjernet, hvilket vil sige at vejen for eksempel ikke vil være afspærret hen over Kr. Himmelfartsferien.

  Når asfalten er udlagt skal der laves ny vejbanemarkering, som er det eneste der mangler før at vi kan sætte gang i det nye lyskryds ved Egelundsvej syd. Vejbanemarkeringen bliver udlagt når vejret tillader det, hvilket vi håber er meget snart - vi skal bare lige have lidt højere temperaturer og nogle dage uden regn.

  Hermed er vi ved at have afsluttet det samlede projekt for Herstedvestervej, hvor busdriften til blandt andet Stadion starter ved de nyetablerede busstoppesteder den 27. juni i år - og allerede til december udskiftes busserne på ruten med el-busser.

  Generne fra trafikstøjen mindskes gennem hastighedsnedsættelsen og udlægningen af støjreducerende asfalt på Herstedvestervej.

  Trafiksikkerheden for især cyklister, er blevet større ved bedre oversigtsforhold langs Herstedvesterstien og den ny signalregulering i krydset Herstedvestervej/Egelundsvej syd.

  Fremkommeligheden er forbedret for trafikken i krydset Herstedvestervej/Roskildevej i sammenhæng med krydset Herstedvestervej/Egelundsvej syd.

  I forbindelse med signalarbejdet er der etableret cyklistdetektering i krydset Herstedvestervej/ Roskildevej, hvormed cyklister på den kommende supercykelsti Roskilderuten vil få længere grøntid.