Pårørendegruppe til borgere med demens

Når et menneske får konstateret en demenssygdom, påvirker det hele familien. Der opstår situationer, som er vanskelige at takle for både den demente og de pårørende.


I Albertslund er det muligt at deltage i en pårørendegruppe. Gruppen er for pårørende, som har demenssygdom tæt inde på livet.

Gruppen giver mulighed for sammen med andre pårørende at udveksle erfaringer og oplevelser fra hverdagen - både de gode og svære historier. Man får støtte og forståelse fra mennesker, som står i samme situation, og der er mulighed for vejledning.

Demenskonsulent Bente Lauridsen og demensvejleder Pia Sørensen deltager i pårørendegruppen som faglige konsulenter. Gruppen mødes i 2 timer ca. 1 gang om måneden i Humlehusene 3, Flexsalen. Møderne foregår som regel den første onsdag i måneden Der serveres brød og kaffe/te ved mødet.

Praktiske oplysninger og tilmelding.

Hvis du er interesseret eller ønsker yderligere information, kan du kontakte demenskonsulent Bente Lauridsen på tlf.40 22 65 12 eller demensvejleder Pia Sørensen tlf. 30 30 33 06  eller på mail bente.lauridsen@albertslund.dk.

Du skal selv sørge for transport.

Hvis din demente pårørende har vanskeligt ved at være alene hjemme, kan du kontakte demenskonsulent Bente Lauridsen på tlf. 40 22 65 12, så vi sammen kan finde en løsning.

Det er gratis at deltage.