Lær at tackle hverdagen som pårørende

Tilbud til pårørende i Albertslund Kommune.

Er du pårørende til et menneske med langvarig sygdom eller funktionsnedsættelse? Oplever du udfordringer i hverdagen, som kan gøre det svært at få en hverdag til at fungere? Vil du have hjælp og redskaber til at håndtere dine udfordringer – til gavn for dig og dine nærmeste?
Albertslund kommune tilbyder kursus for pårørende til mennesker med langvarig sygdom og/eller funktionsnedsættelse. Du skal være over 18 år for at deltage. Det er gratis at deltage på kurset.

På kurset får du inspiration og redskaber til at tackle de problemer og udfordringer der ofte følger med, når man er pårørende, f.eks. dårlig samvittighed, manglende overskud, følelsen af isolation og samarbejde med social- og sundhedsvæsenet. Målet er at du får en bedre hverdag med en højere livskvalitet, og at du nemmere kan håndtere hverdagens udfordringer.

Kurset foregår på et hold med op til 16 deltagere, og er praktisk orienteret. Der veksles mellem oplæg fra instruktørerne, fælles øvelser og erfaringsudveksling. Der er fokus på, at du får og afprøver forskellige værktøjer til selvhjælp, som du kan bruge i din hverdag efter kurset.

Kurset varer 2,5 time ad gangen, én gang om ugen over 7 uger. Tilmelding er nødvendig.

Kontakt: Koordinator Simone Albæk Hamilton, tlf.: 51 68 74 25 eller mail sft@albertslund.dk

Pjece om Lær at tackle Hverdagen som pårørende - klik her (pdf åbnes i samme vindue)