Til passagerer

Vil du have vind i håret? Så tryk på +


Alle har ret til vind i håret

I Danmark cykler vi rigtig meget - fra vi er helt små til vi ikke kan cykle længere.

Cykling uden alder henvender sig til dig som har lyst til en oplevelse i det fri, men som ikke længere selv kan cykle. Du skal selv kunne sætte dig til rette i cykeltaxien - er du i tvivl om du selv kan sætte dig i cyklen, så kontakt os på nedenstående telefonnummer eller mail. Du kan læse meget mere om "Cykling uden alder" på foreningens hjemmeside herunder.

Hjemmeside 

Cykeltaxier og frivillige cykelchauffører

I Albertslund har vi fire cykeltaxier og flere cykelchauffører, - herefter benævnt rickshaw og pilot - som alle står klar til at give dig en god og gratis oplevelse. 

Rickshawerne kører på el. Den har plads til op til to passagerer (størrelse: ikke for stor), så har du et familiemedlem, en ven eller bekendt, som du gerne vil have med, så er det ingen hindring.

Piloterne er frivillige, som kører af lyst og helt gratis. Alle piloter bliver oplært i, hvordan man betjener en rickshaw. Alle piloter går med ID-kort, så du altid kan være sikker på, hvem det er du cykler med. Du kan altid aftale en ny tid med din pilot, så piloten er den samme fra gang til gang.

 

Hvor går turen hen?

Du planlægger sammen med din frivillige pilot, hvor turen går hen. Som regel varer en cykeltur en times tid, men du kan både aftale kortere og længere ture med piloten.

Har du lyst, kan du sammen med piloten gøre stop og få en kop kaffe eller bare sidde og nyde en stund, der hvor turen har bragt jer hen.   

 

Bestil en tur i Rickshaw

Du kan ringe på telefon 51 68 74 30 og bestille en tur. Vi træffes bedst på hverdage mellem kl. 14.30- 15.00. Du kan til hver en tid lægge en besked med dit navn og telefonnummer på telefonsvareren, så kontakter vi dig.

 

Udstyr

Hvis du gerne vil bruge cykelhjelm, så er alle cykler udstyret med cykelhjelme. Der er regnslag og køreposer, så du hverken bliver kold eller våd, hvis der skulle komme en byge.

 

Har du spørgsmål?

Ring på telefon 51 68 74 30 mellem 14.30 - 15.00 på alle hverdage. Tager vi ikke telefonen så læg en besked med navn og telefonnummer, og vi vender tilbage. 

 

Elektronisk invitation til beboerne i Albertslund

Piloterne har lavet en invitation til alle interesserede. Du kan downloade en printervenlig version herunder.

Invitation