Test en elcykel

Projektet "Test en elcykel" gennemføres af Gate 21 sammen med 8 kommuner og 8 hospitaler. Projektet løber over tre år, og har til formål, at udbrede kendskabet til elcyklen og de mange fordele den giver pendlere med længere afstand mellem hjem og arbejde


Cykeludlevering12

I alt 1.770 bilister vil under projektet "Test en elcykel" skifte bil og udstødningsgas ud med vind i håret og medvind på cykelstien, heraf 140 fra Albertslund Kommune.

Projektet løber fra april 2014 til juli 2016, hvor borgere og kommunalt ansatte kan få glæde af en elcykel fra Albertslund Kommune. Hver tredje måned uddeler kommunen således elcykler til de tilmeldte der har længst afstand mellem hjem og arbejde.

Deltagerne får en introduktions-DVD, når de får udleveret elcyklen. DVD'en sikrer, at alle kan komme godt i gang. I udlånsperioden skal deltagerne registrere deres cykelture på App'en "ONtheMOVE", hvor de også løbende kan holde øje med egne og andres resultater.

Der er præmier til den låner med flest registrede kilometer og flest registrerede cykeldage. 

Kunne du tænke dig at skifte bilen ud med en elcykel i 3 måneder? Så tilmeld dig Test en elcykel. Du kan læse mere om projektet og tilmelde dig på http://www.otm-app.dk/testenelcykel/