Natteravnene

I Albertslund Kommune der der et Frivilligcenter, der er den centrale indgang til det frivillige sociale arbejde - hvad enten du ønsker at benytte dig af et tilbud, eller gerne vil hjælpe andre. Frivilligcentret er samlingssted og knudepunkt for det frivillige sociale arbejde, og arbejder for at støtte og udvikle den frivillige sociale indsats i Albertslund Kommune.


Natteravnenes formål er at skabe lokal tryghed og livsglæde - især blandt børn og unge i det offentlige rum. Gennem synlighed og tilbud om ansvarlig voksenkontakt, er vi med til at skabe tryghed og støtte børn og unge der måtte have behov. En af sideeffekterne ved denne indsats er, at hærværk, vold og anden småkriminalitet i de områder hvor vi færdes, ofte falder drastisk.

Natteravnene i Albertslund er blevet til på lokalt initiativ og etableret i samarbejde med Natteravnenes Landssekretariat og Albertslund Frivilligcenter. Vi er en aktiv forening med mange medlemmer, som bl.a. arrangerer kurser og sociale arrangementer for foreningens medlemmer.

De voksne, som er Natteravne, er rollemodeller der lytter, hjælper og vejleder, når børn og unge tager initiativ til det. Natteravnene vejleder kun inden for rammerne af almindelig sund fornuft. Alvorlige problemer henvises til forældrene, professionelle eller anonym rådgivning.

Vi vil naturligvis gerne være flere Natteravne, så hvis du har lyst til at komme med på en prøvevandring, så kontakt Albertslund Natteravne. Vi søger altid efter flere friske ravne, der vil med ud og vandre i de gule jakker!

Læs mere på www.natteravnene.dk eller http://albertslund.natteravnene.dk

Vil du vide mere?

Kontakt:

Lone Rieneck Glad
e-mailadresse: albertslund@natteravnene.dk