Hjerteforeningen

I Albertslund Kommune der der et Frivilligcenter, der er den centrale indgang til det frivillige sociale arbejde - hvad enten du ønsker at benytte dig af et tilbud, eller gerne vil hjælpe andre. Frivilligcentret er samlingssted og knudepunkt for det frivillige sociale arbejde, og arbejder for at støtte og udvikle den frivillige sociale indsats i Albertslund Kommune.


Hjerteforeningens formål er at

- hjælpe hjertepatienter
- støtte hjerteforskningen
- oplyse og rådgive om hjerte-/karsygdomme
- undervise i sundhedog sygdomsforebyggelse

I mere end 25 år har hjerteforeningens lokalkomité på Vestegnen arbjedet med disse formål - blandt andet i Albertslund. Lokalkomitéen består af frivillige, som vælges hvert andet år - men derudover er der tilknyttet en række personer fra de forskellige lokalområder, som giver en hjælpende hånd ved foreningens aktiviteter.

Som medlem af lokalkomitéen er man med til at rådgive om sundhed og sygdomsforebyggelse, støtte patienter, indsamle midler til forskning samt hverve nye medlemmer.
Lokalkomitéen planlægger og gennemfører alle aktiviteter (i samarbejde med andre frivillige) og står for eksempel i boder, uddeler informationsmateriale, tager blodtryk, sælger kogebøger - eller laver kaffe og bager kage til kursusdage.

Læs mere på www.hjerteforeningen.dk

Vil du vide mere?

Kontakt:

Jann Larsen
Tlf. 36 41 06 13
mail: jla@vfm.dk