En anden snak

I Albertslund Kommune der der et Frivilligcenter, der er den centrale indgang til det frivillige sociale arbejde - hvad enten du ønsker at benytte dig af et tilbud, eller gerne vil hjælpe andre. Frivilligcentret er samlingssted og knudepunkt for det frivillige sociale arbejde, og arbejder for at støtte og udvikle den frivillige sociale indsats i Albertslund Kommune.


'EN ANDEN SNAK' - Åben anonym samtale - henvender sig til personer, der af en eller anden grund er i vildrede. Man kan komme i vildrede af flere grunde, og det kan være vanskeligt selv at finde ud af den onde cirkel, man kan være fanget i. Kan du for eksempel nikke genkendende til diffus træthed, stress, modløshed eller angst? Og føler du, at du trods alle anstrengelser ikke kommer nogen vegne, og at tingene bliver ved med at gentage sig?

- Så kan du måske have brug for 'En anden snak'.

Her kan du komme til at tale med en person, som kan lytte uden at give en masse gode råd. Ved at blive opmærksom på, hvad man faktisk går og siger, kan man pludselig få øje på mønstre i én selv. Målet med 'En anden snak' er at komme til at se klarere i den situation, du befinder dig i - og måske finde ud af, hvorfor du befinder dig i lige præcis dén situation.

  • 'En anden snak' tilbyder et gratis forløb på op til 10 timer.
  • Teamet bag 'En anden snak' består af personer med psykoanalytisk og psykologisk baggrund.
  • Det anbefales, at man ikke påbegynder et forløb ved 'En anden snak', hvis man er i behandling andetsteds.

Vil du vide mere?

Kontakt:

En anden snak
Tlf 41 12 18 14