Har du brug for en mentor der kan støtte dig på vejen mod en bedre fremtid?

En frivillig mentor kan måske støtte dig. Kontakt Uddannelse & Job hvis du er mellem 15 og 29 år og kunne bruge lidt støtte til at nå dit mål


Mentee - Albertslund Kommune

Hvorfor skal jeg vælge en frivillig mentor?

Du skal vælge en mentor, hvis du har brug for støtte til at komme videre med dit liv, men ikke formår at skabe ændringerne selv.
Du har brug for en vejleder og en fast kontaktperson i dit liv. En som kan støtte dig i forhold til uddannelse eller job.
En mentor står til rådighed for dig og du kan trække på vedkommendes ressourcer og erfaringer, i det omfang du er parat til at tage imod.

Mentoren kan med det frivillige engagement tilbyde dig nærvær, fortrolighed og skabe et frirum hvor i kan tale fortroligt om personlige emner - menneske til menneske. Samtidig åbner de frivillige mentorer op for andre måder at se livet på.

Hvem kan få en mentor?

Du kan få tilbudt en frivillig mentor:

  • Hvis du er mellem 15-29 år
  • Du bor i Albertslund
  • Du modtager SU, løn eller uddannelseshjælp
  • Du har en ambition om at komme i uddannelse eller job, men har svært ved at se vejen dertil
  • Du er i gang med uddannelse eller er i job, men fx mangler motivation. Det kan være at du har svært ved at møde til tiden, mangler struktur på hverdagen eller noget helt andet
  • Du ønsker at skabe forandring i dit liv og tage ansvar for din egen udvikling. 

Hvem er den frivillige mentor?

Det frivillig mentorkorps består af voksne personer, alle over 18 år, der brænder for at gøre en forskel for unge af et godt hjerte. De frivillige mentorer er selv i gang med en ordinær uddannelse, er i job, eller har et langt arbejdsliv bag sig.

De frivillige mentorer er ikke en del af systemet. Der er ingen myndighedsrelation.

De frivillige mentorer supplerer de professionelle. Her tæller den nære personlige relation.

 

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg er interesseret?

Hvis du har brug for en frivillig mentor, så tal med din sagsbehandler i Uddannelse & Job. Du kan også kontakte mentorkoordinator Tülay Dogan på 2025 7343 eller 4368 7456. Eller du kan sende en mail til Frivilligmentor@albertslund.dk. Skriv kort om dig selv. Du vil herefter blive kontaktet af mentorkoordinatoren.

Vi glæder os til at hjælpe dig på vej mod en bedre fremtid.