Virksomhedsteam

Teamet har stor erfaring med at etablere praktikpladser og ansættelser på særlige vilkår, samt at finde åbninger til ordinære ansættelser


Centralt beliggende i Albertslund centrum har Jobcentrets virksomhedskonsulenter base.

Teamet består af ca. ti konsulenter. Deres særlige kompetencer består i at skabe kontakter til både det private og offentlige erhvervsliv, sammen med ledige jobsøgende. Flere af konsulenterne har mange års erfaring med virksomhedskontakt, samt et betydeligt fagligt og professionelt netværk de trækker på.

Som jobsøgende kan du få adgang til samtaler med en virksomhedskonsulent, gennem din rådgiver fra Jobcentret eller efter du har været på et vejlednings- og afklaringsforløb i Jobhuset.

For at virksomhedskonsulenterne kan hjælpe dig bedst muligt, kan du hjælpe dem ved at være i besiddelse af følgende:

  • Et personligt CV. Det skal på en fyldestgørende, ærlig og overskuelig måde give et klart billede af dine opsamlede job- og livserfaringer, skole og uddannelse.
  • En rimelig klar beskrivelse af hvilken type arbejde du er mest motiveret for at beskæftige dig med – herunder hvilke opgaver du føler dig bedst klædt på til at varetage (plan A)
  • Alternative fag-/jobområder, som du er interesseret i at få bedre kendskab til (plan B/C)

Det er slet ikke ualmindeligt at opleve tvivl om egne kompetencer og særligt det fremtidige jobmål.

Derfor, har du behov for assistance til udarbejdelse af ovenstående, kan det være en god løsning for dig at gøre brug af et kortere vejlednings- og afklaringsforløb i Jobhuset. Læs mere om Jobhuset her. Tal med din rådgiver på jobcentret om dine muligheder.

Hvis du har godt styr på hvad du kan og hvor du gerne vil hen, men synes det er svært at få etableret kontakten til virksomhedernes beslutningstagere, er virksomhedsteamet en god samarbejdspartner i din jobsøgning.