Aktuelle fritidsjob

Fritidsjob Albertslund finder hver måned virksomheder, der aktuelt søger unge under 18 år i fritidsjob. Fritidsjobbene annonceres i samarbejde med virksomhederne. Du kan læse om månedens fritidsjob herunder. Fritidsjob Albertslund er et samarbejde mellem Jobcenter Albertslund, skolerne, fritidsklubberne, Familieafsnittet, Den Kriminalpræventive Enhed, Albertslund Boligsociale Center og UU vejledere. Har du brug for hjælp til ansøgning og cv? Så sidder Lam og Lone, klar til at hjælpe med jobsøgning, hver torsdag 14:30 til 16:30, i pavillonen Nyvej 23. Hvis du vil vide mere, kontakt fritidsjob@albertslund.dk


Aktuelle jobs

Studiejob i Eventyrsport Frederiksberg
2000, Frederiksberg

Vi søger unge friske mennesker UNDER 18 år til vores store butik i Frederiksberg Centret.
Jobbet består primært af vareopfyldning, oprydning, rengøring, forefaldende arbejde og evt. kundebetjening på sigt.
Det er ikke et must, at du har butikserfaring eller interesse i vores produkter. Til gengæld forventer vi, at du er pligtopfyldende, flittig og møder på arbejde i godt humør, så vores kunder og dine kollegaer kan mærke, at du er på toppen og brænder for at gøre Eventyrsport til det bedste sted at handle outdoor udstyr.
Hvis du føler dig sikker på, at du er en af vores nye dygtige medarbejdere, så send os en kort motiveret ansøgning til butikschefen Davids e-mail: dca@eventyrsport.dk
HUSK, at skrive ”Studiejob UNDER 18 år” i emnefeltet på din mail. Vi afholder løbende samtaler og glæder os til at modtage din ansøgning!

Eventyrsport - succesen fortsætter!
Eventyrsport startede i en kælder i 1996. Navnet er sammensat af ”Eventyr” og ”sport”. Ordet ”sport” understreger et element af at være aktiv samtidig med, at man nyder sine egne personlige eventyr - rejser, vandreture, skiløb m.fl. - og har det sjovt! Vi brænder for værdier som kvalitet og service og har igennem årene etableret 12 fysiske butikker og en velfungerende webshop.
http://www.eventyrsport.dk/


Espresso House

Er du nysgerrig, modig og fyldt med energi?
Hele Danmark

Hvis du kan nikke genkendende til denne beskrivelse, så er Espresso House det helt rigtige sted for dig.
Som Host kan du enten arbejde fuldtid eller deltid mens du går i skole. Vi laver vagtplanen, så den passer ind i dit skema.
Fælles for alle hos Espresso House er, at vi brænder for at skabe gode kaffeoplevelser for vores gæster.
Bare rolig – du vil blive grundigt trænet i alt, hvad det kræver for at give den gode kaffeoplevelse til alle vores gæster med masser af smil og energi, som du sikkert allerede selv har oplevet.
Faktisk får vi så god feedback fra vores gæster, at vi ikke kan få armene ned og derfor åbner vi hele tiden nye kaffebarer rundt om i landet. Hvis du vil være med, så skynd dig at tage et fotografi af dig selv med dit allerstørste servicesmil og send det med din ansøgning. Så skal vi nok tilfredsstille din nysgerrighed og vække din passion for god service. Held og lykke! Vi håber, vi ses.

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1663&departmentId=18958&ProjectId=144096


Sunset Fisketorvet & Servicemedarbejder Kbh. Hovedbanegård

Servicemedarbejder Fisketorvet
1560, København V

Står du og mangler et spændende job? Er du mellem 16-17 år og gået ud af folkeskolen?
Så er du måske vores nye medarbejder hos Sunset Boulevard
Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil og du er med til at give gæsten en super betjening og oplevelse. Dit job vil bestå i at betjene gæsterne i restauranten, opfyldning, rengøring gøre rent samt andet forefaldende arbejde, som indgår i en hverdag i en restaurant som vores.
Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder.
Da vi har mange gæster igennem hver dag, er det vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service. Desuden skal du være god til hurtigt til at skabe overblik over gæsternes behov, og du skal altid være smilende og nærværende.
Kort sagt: Du brænder for at give vore gæster den ypperste service hver gang, og du forstår vigtigheden i hvorfor, det skal være den ultimative oplevelse at besøge SunsetBoulevard.
Stillingen her er servicemedarbejdere under 18 år. Du skal være fyldt 16 år og være gået ud af folkeskolen. Går du i skole er det selvfølgelig en deltidsstilling men vi har også plads til dem der har et sabatår evt. pga. forkert skolevalg eller lign.
Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend.
Vi har ungarbejder overenskomst med 3F
Vedhæft gerne billede når du ansøger

Ansøgning og kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Restaurantchef, Signe Wiberg på 33117737@sunset-boulevard.dk


Lagkagehuset søger ungarbejdere under 18 år til vores lagkagehus i Vallensbæk
2665, Vallensbæk Strand

I starten af 2008 slog de to bagere, Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk, sig sammen, under det der i dag er Lagkagehuset. Målet er at give danskerne kvalitetsprodukter, som er bagt med kærlighed og forankret i stolte, danske bage traditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved det gode brød, den unikke smagsoplevelse og ikke mindst vores smilende, hjælpsomme og dygtige medarbejdere.
Vi søger nu ungarbejdere til vores Lagkagehuse i Vallensbæk.
Du er den, som vi leder efter, hvis du:
Er fleksibel og klar på at hjælpe sine kollegaer
Har en fantastisk udstråling og energi
Har et smil som spreder glæde og smitter
Kan give kunderne en fantastisk oplevelse i form af personlig og ekstraordinær service
Er omstillingsparat og positiv i din indstilling, og altid klar til at gøre dét ekstra for kunder og kollegaer
Vil bidrage til at skabe et stærkt og motiveret team
Som deltidsmedarbejder vil du typisk have 1-2 vagter om ugen. Det kan være vagter i hverdagene om eftermiddagen eller i weekenderne i tidsrummet fra ca. kl. 6 om morgenen til ca. kl. 19 om aftenen.
Hverdagen foregår ’på gulvet’ med fart på, hvor arbejdsopgaverne består af kundeekspedition, som den allervigtigste, holde orden i café område, kaffebrygning, løbende opfyldning af varer og rengøring.
Er det lige noget for dig, og er du klar til nye udfordringer? Så send os en ansøgning.
Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.
https://lagkagehuset.youngcrm.com/jobportal/2362/signup

 

Ungarbejder Lidl - 8 timer om ugen - Hvidovre
2650, Hvidovre

I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold.
Som ungarbejder hos os, skal du først og fremmest hjælpe dine kolleger, så butikken altid er en god oplevelse for vores kunder.
I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke dit fritidsjob. Vi går op i, at du lærer tingene rigtigt fra start, at du lykkes i dit job, og at du bidrager til et stærkt sammenhold med dine kolleger.

5 gode grunde til at blive ungarbejder i Lidl:
Som ungarbejder hos os, skal du først og fremmest hjælpe dine kolleger, så butikken altid er en god oplevelse for vores kunder. Derfor er dine opgaver blandt andet at:
Give vores kunder byens bedste service
Få varerne så hurtigt gennem kasseapparatet, at varebåndet gløder
Svinge moppen, når gulvet er beskidt
Sørge for at varerne altid står snorlige på hylderne

Når du starter i Lidl, får du en grundig oplæring i butikken. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring, men vi forventer, at du:
Er smilende, glad og har masser af energi
Kan lide at tage fat og trives i en travl hverdag
Møder til tiden og holder dine aftaler
Er mindst 15 år og har afsluttet 9. klasse

Vi tilbyder

I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke dit fritidsjob. Vi går op i, at du lærer tingene rigtigt fra start, at du lykkes i dit job, og at du bidrager til et stærkt sammenhold med dine kolleger.
5 gode grunde til at blive ungarbejder i Lidl:
Branchens bedste sammenhold
Ansvarsfulde arbejdsopgaver, som gør en positiv forskel for vores kunder
Et springbræt til at blive butikselev i Lidl, hvis du kan og vil
Erhvervserfaring som du kan bruge, hvis du skal videre fra Lidl
God løn og en arbejdsplads, hvor der er styr på tingene
http://www.lidl.dk

 


Ungarbejder søges til Burger King
2670, Greve

Formelle krav:
· Du har færdiggjort 9. klasse og er fyldt 16
Jobbeskrivelse
Vi ved, at ansatte som trives, skaber gode gæsteoplevelser. Vi leder efter dig, som elsker at have direkte kontakt med gæster.

Hvorfor skal du vælge os?

· Du får erfaring med at samarbejde i et team og det kan blive værdifuldt for dig resten af livet. Vi er også sikre på, at du vil møde mange nye venner.
· Du får lært meget om gæsteservice.
· Vi tilbyder flexible arbejdstider, hvilket gør, at du let kan kombinere jobbet med skole og fritidsaktiviteter.
- Hos os findes der gode karrieremuligheder, hvis du ønsker dette. Uanset hvor længe du vælger at arbejde hos os, får du en værdifuld arbejdslivserfaring.
· Vi tilbyder et spændende og varieret arbejde i højt tempo.

Kan du lide at arbejde i teams, har en positiv indstilling og trives i en hverdag med fart på, så er jobbet hos Burger King måske noget for dig?
Vores medarbejdere har mange forskellige arbejdsopgaver, og du kommer både til at arbejde ved kassen, i køkkenet og ude hos gæsterne i restauranten.
Hvis du ønsker udvikling og få mere ansvar har vi mange forskellige karrieremuligheder. Vi rekrutterer næsten alle ledere internt. Mange af vores restaurantchefer og franchisetagere begyndte også som medarbejdere.
Jobinfo
· Der er indgået overenskomst, der dækker ungarbejdere.
Jobinfo
· Rekruttering sker løbende på
https://www.burgerking.dk/job


Smilende og kundeorienteret Kasseassistent til BAUHAUS Glostrup 9 timer/uge. Over 18 år!
2600, Glostrup

Er du venlig og imødekommende? Trives du med mange mennesker omkring dig brænder for at give kunden er god oplevelse? Så er det måske dig, som skal være Kasseassistent i branchens bedste byggemarkedskæde!
BAUHAUS er i fortsat vækst ,og lige nu har vi brug for en dygtig og serviceminded Kasseassistent.
Nøglepersonen for BAUHAUS’ kunder
Kundeservice og kasselinien er både første og sidste stop for kunden og derfor bliver din primære opgave som Kasseassistent at sætte kunden i fokus og sørge for at de for en god oplevelse, så vi sikre de kommer igen.
Dine opgaver som Kasseassistent vil bl.a. bestå af at:
Byde kunderne velkommen og servicere dem med et smil på læben
Sikre korrekt og hurtig indscanning ved kasselinien
Tilbyde kunderne mersalgsprodukter ved særlige kampagner
Positiv udstråling og hurtige hænder
Din baggrund er ikke så afgørende, men det vigtigt at du er fyldt 18 år. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring indenfor detailhandel.
Som person er du:
Kundeorienteret og forstår at prioriterer dette meget højt
Venlig, smilende og meget imødekommende
Effektiv med hurtige hænder
Serviceminded og formår at give kundeservice, som frembringer både smil og tak hos kunden
God til at danne og bevare overblikket - selv når det går stærkt
En god samarbejdspartner for dine kolleger og altid er klar til at give en hjælpende hånd
Du spiller en vigtig rolle
I BAUHAUS har vi store forventninger til vores medarbejdere, som spiller en vigtig rolle for os. Vi respekterer de enkelte medarbejdere og sikrer dem en god arbejdsplads.
Som vores nye Kasseassistent vil du få et udfordrende, krævende og foranderligt job, da kæden er under konstant udvikling og du bliver samtidigt en del af en dynamisk og moderne virksomhed. Dertil kommer en god løn og flere personalegoder.
Vi er overbeviste om, at tilfredshed er med til at motivere vores medarbejdere. Derfor prøver vi med vores medarbejderpolitik at sætte den enkelte medarbejders kreative initiativer i fokus samt give den enkelte medarbejder et selvstændigt ansvar.
I BAUHAUS skaber vi plads til både personlig og faglig udvikling, og vi støtter vores medarbejdere i at tilegne sig den indsigt og den viden, vi mener, er vigtig for arbejdet.
Er du interesseret i jobbet – og har du lyst til at vide mere?
Så er du meget velkommen til at kontakte Serviceleder Siri Knudsen på 43240370.
Vi glæder os til at læse din ansøgning! https://www.bauhaus.dk/


Servicemedarbejder til kasselinjen U/18 år, Kvickly Taastrup
2630, Taastrup
Servicemedarbejder til kassen i Kvickly i Taastrup:
Du bliver en del af et varehus med i alt 95 medarbejdere. Varehuset har en central beliggenhed lige ved Taastrup station. Alt hvad vi foretager os i Kvickly Taastrup, skal give værdi for vores kunder, medarbejdere og resultaterne. Trivsel og udvikling af medarbejdere er en meget vigtig succesfaktor for Kvickly Taastrup.

Vi tilbyder:
Ordnede arbejdsforhold og løn efter overenskomst
Nogle rigtig gode kollegaer, som giver dig en grundig oplæring
Personalekøbsordning for dig

Opgaver:
Opfyldning
Trimning
Kassearbejde
Kundebetjening
Ad hoc opgaver

Vi forventer, at du:
er under 18 år og har afsluttet 9. klasse
kan arbejde 6 timer om ugen, primært eftermiddag, aften og weekend
er serviceminded, ærlig og ansvarsbevidst
er hjælpsom og fleksibel
er smilende og imødekommende
kan yde god kundeservice

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Souschef Ian Dam tlf. 43300171

Send din ansøgning via "Søg job" senest den 29. maj 2019
Bliv en del af Kvickly – og et varehus med mange muligheder
I Kvickly bliver du en del af et varehus, hvor der er mulighed for at udvikle sig inden for en række områder og være en del af et team med både salgsmedarbejdere, slagtermester og non-food-eksperter. Vi nyder fordelene af at være et kendt navn og en stor kæde, men samtidig er der i hvert varehus masser af råderum, og vi vil gerne gøre en forskel for vores kunder – bl.a. er vi en af landets førende dagligvarevirksomheder med fokus på miljø og økologi.
Bliver du ansat i Kvickly bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 40.000 medarbejdere og har 1200 butikker. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.

http://kvickly.dk/

 

Servicemedarbejder deltid, under 18 år fakta Fortvej Rødovre

Fritidsjob i en travl butik?
Jobbet som servicemedarbejder er en blanding mellem praktiske opgaver i butikken, kassearbejde og kundeservice leveret med et smil.

Hvem er du?
Du bidrager til at give kunden en god og ”usvær” indkøbsoplevelse ved at medvirke til at kunden møder en ren og velopfyldt butik med glade, kundeorienterede medarbejdere. Du er under 18 år og har afsluttet 9. klasse, kan arbejde nogle timer om ugen, primært eftermiddag, aften og weekend. Måske har du erfaring med butiksarbejde og ellers har du lyst til at lære det et sted, hvor der er travlt og hvor ingen dage ligner hinanden.

Vi tilbyder
En uformel og dynamisk organisation, hvor de dygtigste hurtigt stiger i graderne
Et job hvor din arbejdsindsats hurtigt gør en synlig forskel i butikken
Personalekøbsordning for dig
Gode muligheder for at videreuddanne dig, hvis du har lyst til det - både i fakta og på tværs af Coops kæder
fakta – det lokale hverdags lavprissupermarked!

Vil du vide mere?
Læs mere om fakta på: www.fakta.dk. Du kan også kontakte Souschef Adam Poulsen ved at kigge forbi butikken og få en snak.

Ansøg via ”søg job” senest den 14. maj 2019
I fakta er vi ca. 8.500 medarbejdere fordelt på 360 butikker - og der er også plads til dig.

I fakta kæmper vi for at gøre det lettere for alle at spise bedre til faste lave priser. Samtidig har vi et mål om at blive Danmarks lokale, hverdags lavprissupermarked og vil gøre det ”usvært” – både for dig som medarbejder og for vores kunder.
Bliver du ansat i fakta bliver du en del af Coop-familien. I Coop er vi 38.000 medarbejdere og har 1100 butikker.
Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop.

http://fakta.dk/