Aktuelle fritidsjob

Fritidsjob Albertslund finder hver måned virksomheder, der aktuelt søger unge under 18 år i fritidsjob. Fritidsjobbene annonceres i samarbejde med virksomhederne. Du kan læse om månedens fritidsjob herunder.


Fritidsjob Albertslund er et samarbejde mellem Jobcenter Albertslund (Uddannelse & Job), skolerne, fritidsklubberne, Familieafsnittet, Den Kriminalpræventive Enhed, Albertslund Boligsociale Center.

Har du brug for hjælp til ansøgning og cv? Så sidder Lam og Laura klar til at hjælpe med jobsøgning, hver torsdag 14:30 til 16:30, i pavillonen Nyvej 23.

Hvis du vil vide mere, kontakt fritidsjob@albertslund.dk

Aktuelle jobs

Der er ALTID mulighed for at tjene penge, på at blive omdeler…. Kig forbi denne hjemmeside, for mere information.: https://blivomdeler.nu/

 

Ungarbejder - 8 timer om ugen – Lidl, Friheden, Hvidovre

 

I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold. 

Som ungarbejder hos os, skal du først og fremmest hjælpe dine kolleger, så butikken altid er en god oplevelse for vores kunder.

Når du starter i Lidl, får du en grundig oplæring i butikken. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring, men vi forventer, at du er interesseret i at passe jobbet hos os. 

I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke dit fritidsjob. Vi går op i, at du lærer tingene rigtigt fra start, at du lykkes i dit job, og at du bidrager til et stærkt sammenhold med dine kolleger. 

https://jobs.lidl.com/cui(====)/default.htm?configurationId=Z_APPL&sap-language=K#!Z_APPL&005056A277C91EDAA2D727D5FC048DCD 

 

Salgsassistent Kasse, Superbrugsen, Albertslund

SuperBrugsen Herstedvester, Albertslund

Du bliver en del af en butik med i alt 35 medarbejdere. Vi er en selvstændig brugsforening beliggende i et lille center ved Herstedvester Landsby. Vi har mange gode loyale kunder, som forventer høj service og et smil på læben.

Vi tilbyder:

-Gode kollegaer, som sætter trivsel højt

-Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

-Fleksibel lønpakke

-Løbende uddannelse i jobbet via Coops intensive uddannelsesprogrammer

-Coop Ferie, hvor der er mulighed for at leje attraktive feriehuse til fordelagtige priser

Opgaver

I samarbejde med de andre medarbejdere i kasselinjen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende og salgsparatl. De væsentligste opgaver er bl.a:

-Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til.

-Kassebetjening

Vi forventer, at du:

-er i besiddelse af humor og er generelt positivt indstillet

-går forrest og tager ansvar

-arbejder rationelt og har ordenssans

-kan arbejde selvstændigt

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Daniel Tronholm, 29688814

 

ILVA Lyngby søger friske og servicemindede ungarbejdere

 

Kan du se fordelene ved et fritidsjob, hvor du:

-Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?

-Får mulighed for at arbejde i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?

-Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Så har vi måske jobbet til dig! ILVA i Lyngby søger lige nu fleksible og servicemindede ungarbejdere. Arbejdstiden er ca. 5 timer om ugen, primært med vagter i hverdagene, dog kan der også forekomme weekend vagter. Det er et krav, at du har afsluttet 9. klasse samt er under 18 år, da der er tale om en ungarbejderstilling.

Et alsidigt fritidsjob

Som ungarbejder får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine primære opgaver vil være:

-Rengøring

-Trimme og optimere bolighuset, så den fremstår præsentabel og salgsklar

-Udpakning og opfyldning af varer

-Hjælpe med diverse praktiske opgaver i butikken

Vi tilbyder:

-En grundig oplæring, så du kommer godt i gang med jobbet

-Attraktive personalegoder (f.eks. personalerabat i ILVA, JYSK mfl.)

-En varieret arbejdsdag

Som vores nye ungarbejder, er det en forudsætning for succes i jobbet, at du:

-Har flair for god kundeservice og sætter en ære i at give kunderne en femstjernet kundeoplevelse

-Er imødekommende, udadvendt og engageret, og kan tage initiativ og arbejde selvstændigt

-Er fleksibel, ansvarsbevidst og mødestabil

Vil du med på vinderholdet?

I ILVA Lyngby bliver du en del af et hold friske kollegaer, som hver dag arbejder målrettet for at være kundernes foretrukne bolighus. Vi drives af salg og at nå de bedste resultater. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi vægter højt et godt samarbejde i butikken og plads til et godt grin i hverdagen.

Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag, ved at klikke på linket herunder. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

https://ilva.youngcrm.com/jobportal/3713

 

Vi søger motiverede og servicemindede medarbejdere

 

McDonald’s mangler en ny deltidsmedarbejder. Så kig her, hvis du mangler et fleksibelt job med gode kollegaer og en konkurrencedygtig løn.

Et job hos McDonald's handler om at servicere vores gæster på en energisk, nærværende og personlig måde. Når du starter, vil du som det første få en grundig oplæring i alt fra procedurer til hvordan du skaber gode øjeblikke for vores gæster.

 

McDonald’s tilbyder ikke bare en arbejdsplads, vi giver vores medarbejdere mulighed for at indgå i et fællesskab. Og fællesskab forpligter. Derfor lover vi vores medarbejdere, at deres udvikling hos os ikke står stille. Hos os er det op til dig hvor langt du vil drive din karriere, og derfor tilbyder vi løbende træning og kurser. Vi har desuden et væld af godkendte uddannelser, der vil gavne dig i dit arbejde hos os og i din fremtidige karriere.

Hvad kan vi tilbyde dig?

En attraktiv løn med personalegoder. Vi har vores egen overenskomst.

De bedste muligheder for at arbejde dig op i organisationen via uddannelse og kurser.

En sjov og social hverdag, hvor du helt sikkert aldrig vil kede dig.

Et job¬ hos McDonald's skal være fleksibelt. Du er med til at planlægge dine egne arbejdstider fra start, så der stadig er plads til fritid og familie.

Til gengæld forventer vi, at du kommer med:

Engagement og fleksibilitet i dit arbejde hos McDonald's.

Energi og personlighed til at sætte et positivt præg på arbejdet.

Lysten til at give vores gæster gode øjeblikke og den bedste service.

En minimumsalder på 15 år (er du yngre, kan du stadig søge job hos os, så drejer det sig bare om lettere arbejdsopgaver). 

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående punkter og synes, at et job hos McDonald's lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig. 

Hos McDonald's handler det om at servere gode øjeblikke for alle. Her skal være rart for gæsterne, og spændende for medarbejderne. Vi tilbyder et sjovt arbejdsmiljø, hvor alle er en del af teamet, og hvor du kan blive alt fra servicemedarbejder til topleder. Vi ser forskellighed som en styrke, og opfordrer derfor alle til at søge job hos os, hvis de kan levere god service med et smil og masser af personlighed.

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1323&ProjectId=144154&DepartmentId=18972&MediaId=5&SkipAdvertisement=False&utm_source=Indeed&utm_medium=organic&utm_campaign=Indeed

 

NORMAL, Fisketorvet

 

Vi har travlt i vores butik på Fisketorvet og søger derfor en studiemedarbejder UNDER 18 år, der har lyst til at arbejde i vores spændende forretning efter skole og i weekenden i ca. 4 timer om ugen. Jobbet består primært af kundebetjening, vareopfyldning og andet forefaldende arbejde. Det er en forudsætning, at folkeskolens 9. klasse er afsluttet.

Da vi hele tiden har travlt, stiller vi krav om, at du indgår i vores team med samme flid og engagement som vores øvrige medarbejdere. Vi forventer med andre ord, at du besidder en høj arbejdsmoral, er myreflittig og pligtopfyldende samt møder på arbejde i godt humør, så alle kan mærke, at du brænder for at gøre NORMAL til det bedste sted at handle basisvarer. Vi lægger vægt på, at du er energisk og fleksibel og forventer, at du vil kunne fremvise en straffeattest.

Opstart: Hurtigst muligt.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2045&ProjectId=144046&DepartmentId=19062&MediaId=4618&SkipAdvertisement=False

Deltid, Kontrakt, Under 18 år DKK engros

Vores eksotiske madvarer skal have dansk deklaration, derfor søger vi unger til label påsætning på varerne. Dine opgaver kommer til at bestå af:

- Etikettering, oprydning/let rengøring samt andre forefaldende lettere lageropgaver.

Vi forventer at du er:

- Mødesikker, pligtopfyldende, hurtig/effektivt, selvstændig, positivt indstillet og minimum 15 år gammel.

Jobtype: Deltid, Kontrakt, Under 18 år

Sprog:

dansk (Foretrukket)

https://dk.indeed.com/jobs?q=Under%2018%20%C3%85r&start=10&vjk=c04af3e18a01b301

 

 

Flaskemedarbejder under 18 år – Føtex, Albertslund

 

Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?

Det er sikkert allerede nok for dig, men du får også vigtig erhvervserfaring til CV’et. Erfaring, der hjælper dig, når du engang skal videre eller tage dit næste skridt hos os. Og så bliver du ansat under ordnede forhold – og det er vi stolte af.

Bliv en del af sammenholdet i føtex Hos føtex deler vi en vinderånd og en stolthed over at gøre det hele lidt mere lækkert. Vi er sammen om at give kunderne en ekstra god service og tilbyde de bedste varer i en indbydende butik med højt til loftet. Vi er dog ikke større end, at alle kender alle, så du kan se frem til at blive en del af et stort sammenhold og få en masse nye kolleger.

God service med et smil – er det dig? Som medarbejder i føtex er du med til at gøre det hurtigere, nemmere og sjovere for kunderne at købe ind til den enkle hverdag eller til de særlige lejligheder, hvor der skal specialiteter og luksus på bordet.

Det er dig, der giver kunderne den gode service – og giver dem et smil med på vejen.

Du kender dine arbejdstider

Du har altid din vagtplan ved hånden i vores digitale medarbejderapp, hvor du også har direkte adgang til en række informationer og personalegoder. Vi bestræber os naturligvis på, at din vagtplan passer med din eventuelle skole eller dit studie.

Er du klar til at blive vores ny kollega? Det kan sagtens være dit første job. Eller måske har du erfaring fra en anden butik. Lige meget hvad skal vi nok lære dig alt om, hvordan det er at arbejde her hos os.

I starten får du sidemandsoplæring, og vi forklarer dig, hvilke opgaver du skal løse – og hvordan. Og jo mere du lærer, jo mere ansvar får du. For vi stoler på, at du kan arbejde selvstændigt.

Flaskeindlevering Du vil primært arbejde i flaskeindleveringen, hvor du er med til at sortere flaskerne og sørge for at rummet er ordentligt og ryddeligt, så kunderne hurtigt og nemt kan komme af med deres flasker og videre i deres indkøb.

For at søge jobbet kan du sige ja til, at

-du er under 18 år

-du er stabil og møder op, når du har vagter

-du er ansvarsbevidst og detaljeorienteret

d-u er glad og positiv – så du kan hjælpe kunderne med et smil.

På grund af jobbets karakter er det et lovmæssigt krav, at du er fyldt 15 år og har afsluttet 9. klasse ved tiltrædelsen.

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning hurtigst muligt gennem linket her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

I 1960 åbnede Herman Salling den første føtex i Guldsmedgade i Aarhus og startede med det samme en indkøbsrevolution, der stadig er i gang. I dag er vi godt 15.000 kolleger, der brænder for at levere service; hurtigt, høfligt, trygt og troværdigt. Du kan komme med på holdet i et af vores over 90 varehuse eller 11 føtex food convenience-butikker. Vores historie er din vækst. 

https://sallinggroup.com/job/ledige-stillinger/job/?id=982f19a1-c42a-4f76-be75-5fcd9e9971b8

 

 

Vi søger lige nu en servicemedarbejder på 25-37 timer til vores REMA 1000 i Vallensbæk.

Så har du efter 9. klasse et sabatår - så er det dig vi mangler!

Dine arbejdsopgaver som servicemedarbejder vil primært være

-vareopfyldning

-betjening af kassen

-trimning af butikken

-lettere rengøring.

Vi stræber altid efter at give de bedste oplevelser i vores REMA 1000 butikker, og derfor er det vigtigt hver dag at arbejde ud fra forståelsen af, at kunden er vores øverste chef. I vores butikker er kundeservicen altid en topprioritet, og det skal medvirke til, at vores REMA 1000 bliver lokalområdets foretrukne dagligvarebutik.

Som person er du smilende, venlig og udadvendt. Det er ikke et krav at have tidligere erfaring med lignende arbejdsopgaver, da vi nok skal sørge for den nødvendige oplæring. Du skal du have afsluttet folkeskolens 9. klasse, være 15-17 år, og kunne arbejde cirka 37 timer ugentligt. Dine arbejdstider vil umiddelbart være mandag-fredag 05.30-13.30.

Vi arbejder bl.a. ud fra værdien om, at det skal være morsomt og lønsomt at have job i REMA 1000. Derfor sørger vi også for, at du får en god oplevelse og oplæring i det første job, og at der er sammenhold blandt personalet i butikken.

Vi vurderer ansøgningerne løbende, og jobannoncen kan derfor blive fjernet inden ansøgningsfristen, vi har tilstrækkeligt med ansøgere til stillingen.

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1030&ProjectId=68331&DepartmentId=8943&MediaId=5&SkipAdvertisement=False

 

Servicemedarbejder under 18 år, kundeservice, kiosk, Post – Føtex, Glostrup

Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?

Det er sikkert allerede nok for dig, men du får også vigtig erhvervserfaring til CV’et. Erfaring, der hjælper dig, når du engang skal videre eller tage dit næste skridt hos os. Og så bliver du ansat under ordnede forhold – og det er vi stolte af.

Bliv en del af sammenholdet i føtex

Hos føtex deler vi en vinderånd og en stolthed over at gøre det hele lidt mere lækkert. Vi er sammen om at give kunderne en ekstra god service og tilbyde de bedste varer i en indbydende butik med højt til loftet. Vi er dog ikke større end, at alle kender alle, så du kan se frem til at blive en del af et stort sammenhold og få en masse nye kolleger.

God service med et smil – er det dig?

Som medarbejder i føtex er du med til at gøre det hurtigere, nemmere og sjovere for kunderne at købe ind til den enkle hverdag eller til de særlige lejligheder, hvor der skal specialiteter og luksus på bordet.

Det er dig, der giver kunderne den gode service – og giver dem et smil med på vejen.

Du kender dine arbejdstider

Du har altid din vagtplan ved hånden i vores digitale medarbejderapp, hvor du også har direkte adgang til en række informationer og personalegoder. Vi bestræber os naturligvis på, at din vagtplan passer med din eventuelle skole eller dit studie.

Er du klar til at blive vores ny kollega?

Det kan sagtens være dit første job. Eller måske har du erfaring fra en anden butik. Lige meget hvad skal vi nok lære dig alt om, hvordan det er at arbejde her hos os.

I starten får du sidemandsoplæring, og vi forklarer dig, hvilke opgaver du skal løse – og hvordan. Og jo mere du lærer, jo mere ansvar får du. For vi stoler på, at du kan arbejde selvstændigt.

Kundeservice

I kundeservice har vi den helt tætte kundekontakt – både når vi hjælper kunderne med og svarer på spørgsmål omkring returneringer og reklamationer, når vi udleverer og hjælper med postforsendelser, og når vi ekspederer hurtigt og effektivt i kiosken.

For at søge jobbet kan du sige ja til, at

-du er under 18 år

-du er stabil og møder op, når du har vagter

-du er ansvarsbevidst og detaljeorienteret

-du er glad og positiv – så du kan hjælpe kunderne med et smil.

På grund af jobbets karakter er det et lovmæssigt krav, at du er fyldt 15 år og har afsluttet 9. klasse ved tiltrædelsen.

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning hurtigst muligt gennem linket her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

https://sallinggroup.com/job/ledige-stillinger/job/?id=02cb02e1-af17-4ff4-9b3e-0fd696f469cd

Servicemedarbejder under 18 år – hos BR, København K

Vil du være med på et stærkt team, der hver eneste dag giver gode oplevelser og god vejledning? Er du energisk og entusiastisk, og kan du være med til at skabe en stemning, hvor vores kunder i alle aldre kan finde begejstring og inspiration blandt de kendte klassikere og de nyeste skud på legetøjsstammen?

Så har vi en spændende mulighed til dig.

Hos BR skaber vi oplevelser, og du er en vigtig del af et team præget af samarbejde og fleksibilitet, hvor kunden og den gode vejledning og service er i centrum. Du bliver del af et hold af medarbejdere med en fælles begejstring for legetøj og ikke mindst for legebørn. At skabe den gode kundeoplevelse hos BR, er at evne at skabe den rette stemning, og det er at give kunderne en oplevelse, der får dem til at komme igen og igen.

Med andre ord, du får et job, hvor du og resten af teamet får en umiddelbar belønning for jeres arbejde, når I giver kunderne den gode indkøbsoplevelse med smil og kvalitet, og når I skaber den helt særlige forbindelse til en lille kunde, der får et ønske opfyldt.

Din opgave er først og fremmest at sikre, at kunderne får et fantastisk besøg hos os - ikke mindst på grund af dit smil, imødekommenhed og overskud til leg, nysgerrighed og små pilfingre.

Skab den rette stemning

Din arbejdsdag foregår hos kunderne i butikken, hvor du vejleder, hjælper og sørger for, at butikken altid er indbydende. Du er en ægte teamplayer, der tager ansvar og giver en kollega en hånd med, så I sammen når i mål.

Hvem er vores nye kollega?

Du har lyst til et job, hvor du hver dag møder mange forskellige små og store mennesker. Du er serviceminded, fleksibel og kan bevare overblikket, når situationen kræver det. Dit fokus er på kunderne og en fantastisk service, og du bidrager til det gode sammenhold i teamet. Du kan lide, at der er travlt og drives af den energi, en fyldt butik giver.

Når du starter hos os, er du under 18 år. På grund af jobbets karakter er det et lovmæssigt krav, at du er fyldt 15 år og har afsluttet 9. klasse ved tiltrædelsen.

Du behøver ikke have erfaring – blot du deler vores indstilling til den gode kundeservice. Så skal vi nok lære dig resten.

Vi kan tilbyde dig

et spændende job med masser af udfordringer for et af Danmarks mest kendte brands af både børn, deres forældre og bedsteforældre.

Er det dig?

Så send os din ansøgning hurtigst muligt gennem linket her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

https://sallinggroup.com/job/ledige-stillinger/job/?id=91d449a9-cfbe-4041-9cfc-9987043daefa