Referencer

Vi kan være nok så ambitiøse - men hvad siger de som har været gennem forløb i Jobhuset?


I Jobhuset bestræber vi os på at skabe et læringsmiljø, der udvikler og som er spændende. Det er samtidigt vigtigt, at alle som deltager i Jobhusets forløb, går ind med en ambition om at skabe mærkbar forandring. Sådan får vi respektfuldt samarbejde. I sidste end er det handlinger, som bringer den enkelte nærmere et godt arbejdsliv!

 

Her er eksempler på feedback fra tidligere deltagere:

Luk alle
Åben alle

Kvinde, 32 år

 

"Det var det bedste kursus jeg har været på. Jeg har fået rigtig meget ud af de ti dage jeg har været her. Er fuldt tilfreds med kurset. En stor tak til Shahin for al den hjælp og støtte jeg har fået!!"

Kvinde, 51 år

 

"Da min sagsbehandler fortalte mig, at jeg skulle møde i Jobhuset i et 4 ugers afklarings forløb, var jeg lidt skeptisk, da jeg en gang tidligere havde været på et jobsøgningskursus. Dengang var det et privat firma der stod for kurset. Det var bestemt ikke noget at skrive hjem om.

Jeg lagde hurtigt mærke til at Jobhuset var anderledes. Husets konsulenter var altid glade og havde tid og overskud til os. Det var de også når vi kom med spørgsmål eller opgaver til dem.

En stor tak til alle jer i Jobhuset for jeres måde at være på og at I har hjertet på rette sted, samt lyst til at gøre en forskel."

Kvinde, 35 år

 

"Min første tanke var "Hvad skal jeg dog dér? - jeg ved godt hvad jeg skal!". Men allerede efter første dag, var det ikke længere min mening.

Jeg synes at I alle i Jobhuset er nogle fantastiske mennesker og I har alle givet mig rigtig meget, som jeg kan bruge i forhold til job - men også personligt!

Med en tåre i øjet vil jeg sige rigtig mange tak for 4 fantastiske uger!"

Mand, 37

 

"Da jeg startede i Jobhuset en mandag morgen sidst i juni måned 2013 på et 2 ugers kursusforløb, var jeg mildt sagt særdeles skeptisk. Jeg tænkte: "Hvorfor? Hvad skal det nytte? Hjælper det overhovedet at være på kursus i Jobhuset?" Derfor spurgte jeg underviserne allerede den første dag: "Er der overhovedet nogensinde kommet nogen i job ved at deltage i et kursus her hos jer"? Det korte svar fra dem var: "Ja!" Men jeg var slet, slet ikke overbevist.

Allerede på anden kursusdag skete der noget, der totalt ændrede min indstilling. Efter opfordring fra en af konsulenterne i huset greb jeg telefonen og kontaktede nogle virksomheder, som alle kunne være potentelle arbejdsgivere for mig. Ved allerførste opkald blev jeg bedt om at komme til en jobsamtale hurtigst muligt. På 4. dagen var jeg i ordinært arbejde!

Jeg havde ikke gjort det samme – og da slet ikke på samme måde – hvis jeg blot gik hjemme og skulle passe mig selv.

I dag kan jeg med et smil på læberne sige: Jo, det nytter at være på kursus i Jobhuset. Man bliver inspireret af konsulenterne – men man skal altså også selv gøre en indsats.

Tusind tak for hjælpen"

Hold 36, marts 2013

 

Vi mødte op her i Jobhuset med ringe forventninger til hvad vi kunne få ud af forløbet. Men allerede den første dag mærkede vi en stor åbenhed og engagement hos konsulenterne i huset.

Her udvises stor respekt for hinanden og for os som enkelte personer. Personalet her i huset er hjælpsomme. Vi er også selv gode til at hjælpe hinanden her på holdet. Vi har allerede efter 2 uger i Jobhuset et godt sammenhold. Det har vi fordi vi har et fælles mål om at vi alle skal udvikles. Og komme videre i livet med det bedst mulige i rygsækken.

Kvaliteten i undervisningen er høj. De de emner vi gennemgår er relevante og brugbare. Vi bliver set, hørt og inddraget. Det giver os alle lyst til at byde ind med vores erfaringer, viden og oplevelser. Vi er ikke passive modtager af undervisning, men aktive deltagere.

Kort sagt; Her i Jobhuset møder vi åbne døre, imødekommenhed og en faglig kvalitet, der gør at vi møder op hver dag med glæde og positiv energi.

Med venlig hilsen

Anja, Hacer, Imdat, Mussarat, Per, Richard, Saadet, Shabnam, Søren, Zabi

Mand, 37 år

 

"Da min sagsbehandler fortalte mig jeg skulle møde i jobhuset i 4 uger var det med en vis skepsis. Jeg havde før været på jobsøgningskurser. De blev udført af private firmaer og var mildest talt ikke noget at skrive hjem om.

Men jeg blev klogere. Allerede fra første dag, så jeg hvordan der blev taget hånd om en. Der var en masse spændende foredrag, opgaver der skulle løses, mulighed for job interview træning, CV og jobprofil der blev lavet med hjælp fra en masse dygtige og venlige konsulenter på stedet.

Da vi nåede frem til sidste dag, var det faktisk med vemod at skulle tage afsked med stedet. Jobhuset havde styrket mig på det personlige plan og der er en masse jeg kunne tage med derfra, som helt sikkert vil hjælpe mig fremover, på min søgning efter det perfekte job. En stor tak fra mig til alle i Jobhuset. Tak for jeres hjælp samt venlighed."

Kvinde, 41 år

 

"Jeg forventede først endnu et ansøgningskursus, men valgte så at være åben og jeg må sige at jeg blev glædeligt overrasket. Det jeg kunne tage med hjem hver dag, var en oplevelse af at blive hørt og få den hjælp jeg havde brug for. Jeg har lært at beskrive mit jobsigte meget tydeligere og et personligt cv, hvilket jeg sætter meget pris på i jagten på et job.
Konsulenterne er altid hjælpsomme og lyttende. Også husets servicemedarbejder Frank fik jeg nogle gode snakke med.

Jeg har allerede anbefalet forløbet i Jobhuset til to andre. Jeg har sagt at det er rigtigt godt sted og at jeg har fået nogle gode værktøjer til min videre job jagt."