Medlemmer valgt til Vandråd for Isefjord og Roskilde Fjord

- det er nu besluttet, hvem der skal deltage i vandrådsarbejdet 2019/2020

Medlemmer valgt til Vandråd for Isefjord og Roskilde Fjord - Albertslund Kommune

Organisationer og foreninger med interesse i vandløb har i november måned 2019 kunne anmode de 20 oplandskommuner i Hovedvandopland 2.2 Isefjord og Roskilde Fjord om plads i vandrådet. De 20 kommuner er: Odsherred, Holbæk, Lejre, Roskilde, Frederikssund, Egedal, Allerød, Hillerød, Gribskov, Halsnæs, Kalundborg, Ringsted, Køge, Greve, Høje Taastrup, Albertslund, Ballerup, Herlev, Gladsaxe og Furesø.

Egedal Kommune er sekretariatskommune for Hovedvandopland 2.2, hvilket betyder at Egedal Kommune skal facilitere møderne fremadrettet for vandrådet i oplandet.
Henvendelser vedrørende vandrådets arbejde kan ske til vandraad@egekom.dk

Retningslinjer for vandråd
Et vandråd kan maksimalt bestå af 20 deltagere, og fordelingen af pladser er sket efter gældende retningslinjer beskrevet i BEK nr 1060 af 22/10/2019:
”Bekendtgørelse om vandråd, vandråds samarbejde med kommunalbestyrelser og samarbejde mellem kommunalbestyrelser i et hovedvandopland om udarbejdelse af forslag til indsatsprogrammers supplerende vandløbsforanstaltninger samt bidrag til miljørapport”.
Læs bekendtgørelse om vandråd her

Forening Repræsentant
Birdlife/Dof Pelle Andersen-Harild