Giv et praj

Opdager du huller i vejen, ødelagt byinventar, graffiti, fyldte skraldespande, grene der rager ud over stien eller andet som trænger til en kærlig hånd - så Giv os et praj.....


Hvis vi vurderer at dit praj er akut, vil vi tage fat på problemet med det samme. Andre praj vil indgå når vi planlægger drift og vedligeholdelse.

Vi vil altid gerne ha' et billede med når du sender os et praj, da det gør det lettere for os at vurdere problemets omfang. Du kan dog også sende os et praj uden billede.

Har du en smartphone kan du hente vores Giv et praj-App og tage Giv et praj med i lommen.

Vi kan desværre ikke svare direkte på dit praj, men på Giv et praj kortet kan du følge hvordan det går med din henvendelse. 

Vi glæder os til at modtage dit praj.

Belysning
Alle praj om fejl og mangler på lamper og lygtepæle skal afgives på linket herunder.

Giv et praj - beslysning

Rotter
Forekomst af rotter skal anmeldes i vores rottesystem

På siden her kan du kun give praj om belysning. Altså lamper der enten ikke lyser, lamper der lyser i dagtimerne, skader på lysmaster og lygtestandere. Kun praj om belysningsnettet skal afgives her. 

 

Ønsker du at give os et praj om alt muligt andet, f.eks. huller i vejene, graffiti på mure, skrald der samles op og alt muligt andet, kan du gøre det på Giv et praj. Du kan naturligvis også stadig anvende Giv et praj-app'en.