Hersted Industripark

Et erhvervsområde i udvikling. Hjemsted for Nordeuropas førende testcenter for lys. Den nye letbane forbinder Hersted Industripark med hele København


Hersted Industripark - Albertslund Kommune

Erhvervs- og industriområdet ligger i det nordlige Albertslund, tæt på Vestskoven og Herstedøster Landsby. Området er 160 ha stort og blev etableret for 40 år siden. Dengang var Hersted Industripark et erhvervsområde på forkant med sin tid.

De kommende år byder på spændende forandringer.

Letbane

Letbanen langs Ring 3 får stop ved Hersted Industripark og kommer dermed til at gøre området endnu mere tilgængeligt med offentlig transport. Letbanen forventes anlagt i 2025.

Living Lab 

Living Lab er navnet på et testcenter for lys i Hersted Industripark. Her kan virksomheder afprøve deres produkter inden for lys og intelligent teknologi i 1:1-skala, altså på veje og stier i industriområdet. Ambitionen er at Living Lab skal være Nordeuropas førende testcenter for lys.

Living Lab er en del af konsortiet DOLL – A Photonics Green Lab, hvor Albertslund Kommune er partner sammen med DTU Fotonik og Gate 21. Ud over Living Lab i Hersted Industripark består DOLL af et Quality Lab og et Virtual Lab på DTU Fotonik i Roskilde.

Læs mere om Living Lab i Hersted Industripark