Den kommunale ungeindsats (KUI)

I enheden Uddannelse & Job finder du Albertslunds kommunale ungeindsats, hvor alle unge under 30 år og deres familier kan få vejledning om uddannelse eller job

Uddannelse & Job er også kontaktpunkt for de eksterne aktører, fx uddannelser, som har brug for information og samarbejde om ungeindsatsen. Én indgang i Uddannelse & Job ligger i Vognporten 2 i centrum af Albertslund.

Uddannelse & Job har ansvaret for den samlede uddannelses- og erhvervsvejledning i kommunen (den kommunale ungeindsats KUI). Enheden koordinerer samarbejdet på tværs af uddannelses-, beskæftigelses- og socialindsatsen. Det sker i en fast samarbejdsstruktur målrettet unges behov. I tre medarbejderteams tilrettelægges vejledningen og samarbejdet omkring hver enkelt ung. Desuden drøfter enhedslederne i lederforum det koordinerende samarbejde på tværs.

Uddannelse & Job er en del af området BY, KULTUR, MILJØ & BESKÆFTIGELSE (direktør Elisabeth Gadegaard Wolstrup) i afdelingen Borger & Arbejdsmarked (afdelingschef Jan Eriksen).

Se meget mere om uddannelse og job her.