Ungecenter

mens Ungecenter er en skole med 10. klasser og ungdomsskole.


I Ungecenter kan du tage kreative kurser og sprogfag, være med i musical, tage knallertkørekort, blive klogere på din computer og deltage på en masse andre forskellige hold. Du kan også få personlig og online lektiehjælp.

Tilbud til alle unge i Albertslund

Ungecenters fritidsundervisning er for alle unge mellem 14-18 år (8. klasses elever på 13 år kan også gå på Ungecenter). Hvis du går i 7. klasse og gerne vil have et ekstra sprogfag tysk eller fransk er der mulighed for det.

Undervisningen foregår hovedsagelig på Ungecenter. Men til få enkelte hold benytter vi andre lokaler. Det er gratis at gå på Ungecenter.

Holdundervisning

På ungecenter kan du få undervisning i alt fra engelsk og madlavning til musical og psykologi. Klik på linket her til Ungecenters egen hjemmeside, hvis du vil se, hvilke hold du kan melde dig til i år.

Lektiehjælp

Har du brug for hjælp til matematikopgaven eller ro til at skrive stilen, er der både personlig og online lektiehjælp på Ungecenter.

Specialundervisning og folkeskolens afgangsprøve

Ungecenter også specialundervisning, hvis du har problemer med fysik, kemi, dansk, engelsk eller matematik. Og der er mulighed for at tage Folkeskolens Afgangsprøve i engelsk, latin, fransk, fysik/ kemi, matematik, tysk og dansk.

Elevernes egen gruppe

Har du en god idé, og findes der mindst 11 andre unge, der fanger ideen, kan du altid i samarbejde med Ungecenter oprette et nyt hold.

Ungecenters elevgruppe er åben for alle. De formulerer ønsker til bestyrelsen, udarbejder programmet, er tænketank for Ungecenter - og har det sjovt.

Fest, rejser og kultur

Hvert år er der forskellige arrangementer for unge. Det kan eksempelvis være en skitur til Sverige i vinterferien, en weekendtur til Barcelona eller en tur til Berlin.

Hvornår

Undervisningen på Ungecenter foregår i eftermiddags- og aftentimerne.

Du kan se alle Ungecenters tilbud og læse mere om lektiehjhælpen på Ungecenters egen hjemmeside.