Drifts- og serviceinfo

Driftsinformation om tømninger og andre informationer fra Vestforbrændings Kundeservice


Driftsinformation

31. oktober 2017

M.Larsen nåede ikke hele plast ruten i går i de nedgravede beholdere – de får det kørt færdig i dag.

18. oktober 2017

Plastindsamling i nedgravede beholdere blev forsinket mandag den 16. oktober - der forventes at alt bliver hentet i løbet af idag onsdag. 

Restaffald i nedgravede blev forsinket tirsdag den 17. oktober - forventes ligeledes at blive hentet i løbet af i dag. 

11. oktober 2017:

Der er forsinkelse på afhentning af restaffald i går – vognmanden kører videre i dag og får det afhentet.

3. oktober 2017:

Der er i øjeblikket driftsforstyrrelser på selvbetjeningsportalen. Vestforbrænding arbejder på, at få problemet løst hurtigst muligt.

20. juli 2017: 

Renovatøren nåede desværre ikke i mål med opgrab af haveaffald på bestilling i går - de fortsætter i dag. 

15. juni 2017:

Der er i øjeblikket en forkert visning af tømmedata vedr. sommertømninger på enkelte adresser på selvbetjeningsportalen. De ligger korrekt på skraldebilerne lister, så det skulle ikke give problemer i forhold til tømning. Vestforbrænding er ved at løse problemet og det forventes rettet i denne uge.

Ved bestillinger via selvbetjening, modtager borgerne/viceværterne p.t. ikke en bekræftelse på mail. Denne bekræftelse bliver dog også sendt via digital post. Vestforbrænings IT afdeling er på sagen.

7. juni 2017:

Renovatøren nåede desværre ikke i mål i går, med afhentning af haveaffald i

Hasselhaven
Platanhaven
Kvædehaven

Haveaffaldet hentes i dag.

21. februar 2017:

Vognmanden er desværre ramt af akut bilnedbrud (Genbrugsbilen). Det er tvivlsomt om den kommer i gang senere i dag, så resten af adresserne vil få afhentet storskrald enten sent i eftermiddag eller allersenest i morgen tidlig. Husk at det KUN er genbrugsbilen, komprimator bilen har kørt alle adresser igennem. Vognmanden beklager de gener det måtte medføre.

30. januar 2017:

Det har været alt for bøvlet at skulle bruge NemID til noget så simpelt som at bestille afhentning af haveaffald og storskrald. Derfor afvikles NemID som bestillingsmetode nu. Vi havde håbet, at NemID ville være afviklet per 1. februar, men afviklingen er desværre blevet forsinket. Vi forventer, at afviklingen i stedet vil være tilvejebragt senest 1. marts.

20. januar 2017:

På grund af mange sygemeldinger er renovatøren blevet forsinket med papir/plast indsamlingen i Albertslund.

Berørte veje/områder:

  • Porsager
  • Kongsager
  • Hvidager
  • Gamle Landevej
  • Formervangen
  • Herstedøstervej

Områder:

  • Herstedøster landsby
  • Vestskoven

Affaldet indsamles hurtigst muligt. 

10. januar 2017:

Vi er netop blevet bekendt med at genbrugsbilen der skulle indsamle hårde hvidevarer, jern etc. er ramt af bilnedbrud. De steder hvor der skulle stå affald, vil derfor enten blive afhentet senere i dag, eller senest i morgen Vi beklager de gener det måtte medføre.

2. januar 2017:

Der kan ikke sendes SMS'er i uge 1. Det skyldes en systemfejl, som gør, at der ikke kan sendes SMS'er ud om hvornår din beholder bliver tømt i uge 1. Vestforbrænding arbejder på at løse problemet. 

29. november 2016:

- For boligområder med affaldsstativ og kassetter (ordning 3), vil mad- og restaffald overgå til 14. dages-tømning fra uge 48 og frem. I sommermånederne vil madaffald dog stadig tømmes ugentligt, i de boligområder hvor dette er tilvalgt.

- For boligområder med nedgravet plastcontainer i miljøspot (ordning 1 og 6) vil plasttømning for en periode foregå ugentligt.

1. november 2016:

- De to-delte beholdere til glas/metal blev ikke tømt i uge 43 som planlagt. Alle beholdere bliver i følge vognmanden tømt i løbet af denne uge.