Komprimer dit bløde plast med en plast minimizer

Få plads til mere plast


Plast fylder rigtig meget og mange oplever, at der ikke er plads nok i den udendørs kassette eller i den todelte beholder. Det hjælper lidt på pladsen, hvis du komprimerer dit bløde plast. Det kan du fx gøre med hjælp af en såkaldt Plast Minimizer. 

Du kan hente en gratis Plast Minimizer på Genbrugsstationen.

 

 

Billedresultat for plast minimizer

 

En plast minimizer måler ca. 20 cm i højden og har huller til ophæng på bagsiden. Den virker på den måde, at du propper blødt plastemballage ned i den lille pose, der er gjort fast med en elastik foroven i beholderen. En stor bunke blød plast kan blive til en lille fast klump. Den fylder ikke så meget i den udendørs beholder og gør det nemmere at stable den hårde plast, så den heller ikke fylder så meget.

Der følger en rulle med 4 liters poser med til beholderen, men vi anbefaler selvfølgelig at du bruger brugte poser og sparer den jomfruelige plastikpose. 

Du kan lægge klumpen i kassetten, hvis der er plads. Du kan også samle sammen i en større pose, som du stiller ved siden af stativet eller afleverer i en af de kuber vi har sat op ved indkøbscentrene i kommunen. Man behøver ikke nødvendigvis en minimizer for at komprimere den bløde plast - man kan også blot bruge en brugt pose (fx en rugbrødspose) og samle den bløde plast her.