Drifts- og serviceinfo

Driftsinformation om tømninger og andre informationer fra Vestforbrændings Kundeservice


Fredag den 4. januar 2018

Renovatøren der tømmer nedgravede containere oplyser, at de desværre er bagud på grund af jul/nytår, samt at de er ramt af sygdom.

Der bliver tømt hurtigst muligt. Det gælder for 17 adresser der skulle have tømt plast og 33 adresser der skulle have tømt glas.

 

Fredag den 30. november 2018

Remondis har ikke fået tømt metal i nedgravede containere. Der tømmes mandag den 3. december 2018.

 

Fredag den 23. november 2018

Remondis har ikke fået tømt pap i nedgravede containere. Der tømmes mandag den 26. november 2018.

 

Onsdag den 7. november 2018

Remondis er lidt bag ud med tømning af restaffald. De er i gang med at tømme nu. Det drejer sig om følgende adresser.

Bjørnens Kvt 7 A (Miljøspot), 2620 Albertslund Rest
Bjørnens Kvt 2 A (Miljøspot), 2620 Albertslund Rest
Hvalens Kvt 1 A (Miljøspot), 2620 Albertslund Rest
Elefantens Kvt 7 A (Miljøspot), 2620 Albertslund Rest
Fiskens Kvt 7 A (Miljøspot), 2620 Albertslund Rest
Krebsens Kvt 1 A (Miljøspot), 2620 Albertslund Rest
Elefantens Kvt 4 A (Miljøspot), 2620 Albertslund Rest
Løvens Kvt 4 A (Miljøspot), 2620 Albertslund Rest
Løvens Kvt 7 A (Miljøspot), 2620 Albertslund Rest

 

Tirsdag den 6. november 2018

Vestforbrænding's kundeservice's telefoner vil kun være åbne fra kl. 9 - kl. 13 - og vil ikke være bemandet med sædvanligt personale. Resten af tiden vil der være telefonsvarer på, hvor der henvises til selvbetjeningsportalen. Gælder kun for denne tirsdag.

 

Mandag den 5. november 2018 - SMS systemer virker igen

 

Fredag den 2. november 2018 - SMS systemet fortsat nede

SMS - systemet er desværre fortsat nede. Hvis dette giver problemer for den enkelte, så kontakt venligst Vestforbrænding's Kundeservice 

 

Torsdag den 1. november 2018 - SMS systemet er nede

SMS - systemet har desværre været nede i går og er fortsat nede idag. Dette har betydning for de ejendomme, der fik afhentet metal/glas i går - og skal have hentet papir/plast i dag. Hvis dette giver problemer for den enkelte, så kontakt venligst Vestforbrænding's Kundeservice 

 

Torsdag den 25. oktober 2018

REMONDIS nåede ikke at blive færdig med at grabbe haveaffaldet i går onsdag.
Det drejer sig om adresserne Lavager, Lodager, Porsager, Randager og Alberts Vænge, der desværre må vente til torsdag morgen

 

Tirsdag den 23. oktober 2018

REMONDIS er desværre bagud med tømning af restaffald i nedgravede og delvist nedgravede containere. Det handler om cirka 50 adresser.
Vestforbrænding oplyser, at de bliver tømt i morgen.

 

22. oktober 2018

REMONDIS har desværre bil nedbrud og er derfor bagud med indsamling af madaffald i nedgravede og delvist nedgravede beholdere for i dag mandag.


De forventer at alt bliver kørt ind i morgen tirsdag.

13. juli 2018

Grundet at lageret af madaffaldssække løb tør i dag, manglede renovatøren sække til ca. 600 husstande, som ikke får hentet madaffald i dag. 

Vestforbrænding modtager nye sække senest tirsdag den 17. juli hvorefter renovatøren henter madaffaldet hurtigst muligt.

Vestforbrænding beklager hændelsen. 

1. maj 2018

Vestforbrændings Kundeservice holder lukket 1. maj

16. februar 2018

Der kan forekomme forsinkelser på grund af sne og is på afhentning af renovation i dag. Der vil muligvis fortsat blive afhentet renovation i morgen lørdag

22. december 2017

Der bliver ikke hentet affald 1. juledag og nytårsdag. Affald der normalt bliver hentet mandag den 25. december, hentes allerede lørdag den 23. december. Affald der normalt bliver hentet mandag den 1. januar, hentes allerede lørdag den 30. december. Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

31. oktober 2017

M.Larsen nåede ikke hele plast ruten i går i de nedgravede beholdere – de får det kørt færdig i dag.

18. oktober 2017

Plastindsamling i nedgravede beholdere blev forsinket mandag den 16. oktober - der forventes at alt bliver hentet i løbet af idag onsdag. 

Restaffald i nedgravede blev forsinket tirsdag den 17. oktober - forventes ligeledes at blive hentet i løbet af i dag. 

11. oktober 2017:

Der er forsinkelse på afhentning af restaffald i går – vognmanden kører videre i dag og får det afhentet.

3. oktober 2017:

Der er i øjeblikket driftsforstyrrelser på selvbetjeningsportalen. Vestforbrænding arbejder på, at få problemet løst hurtigst muligt.

20. juli 2017: 

Renovatøren nåede desværre ikke i mål med opgrab af haveaffald på bestilling i går - de fortsætter i dag. 

15. juni 2017:

Der er i øjeblikket en forkert visning af tømmedata vedr. sommertømninger på enkelte adresser på selvbetjeningsportalen. De ligger korrekt på skraldebilerne lister, så det skulle ikke give problemer i forhold til tømning. Vestforbrænding er ved at løse problemet og det forventes rettet i denne uge.

Ved bestillinger via selvbetjening, modtager borgerne/viceværterne p.t. ikke en bekræftelse på mail. Denne bekræftelse bliver dog også sendt via digital post. Vestforbrænings IT afdeling er på sagen.

7. juni 2017:

Renovatøren nåede desværre ikke i mål i går, med afhentning af haveaffald i

Hasselhaven
Platanhaven
Kvædehaven

Haveaffaldet hentes den 8. juni.

21. februar 2017:

Vognmanden er desværre ramt af akut bilnedbrud (Genbrugsbilen). Det er tvivlsomt om den kommer i gang senere i dag, så resten af adresserne vil få afhentet storskrald enten sent i eftermiddag eller allersenest i morgen tidlig. Husk at det KUN er genbrugsbilen, komprimator bilen har kørt alle adresser igennem. Vognmanden beklager de gener det måtte medføre.

30. januar 2017:

Det har været alt for bøvlet at skulle bruge NemID til noget så simpelt som at bestille afhentning af haveaffald og storskrald. Derfor afvikles NemID som bestillingsmetode nu. Vi havde håbet, at NemID ville være afviklet per 1. februar, men afviklingen er desværre blevet forsinket. Vi forventer, at afviklingen i stedet vil være tilvejebragt senest 1. marts.

20. januar 2017:

På grund af mange sygemeldinger er renovatøren blevet forsinket med papir/plast indsamlingen i Albertslund.

Berørte veje/områder:

  • Porsager
  • Kongsager
  • Hvidager
  • Gamle Landevej
  • Formervangen
  • Herstedøstervej

Områder:

  • Herstedøster landsby
  • Vestskoven

Affaldet indsamles hurtigst muligt. 

10. januar 2017:

Vi er netop blevet bekendt med at genbrugsbilen der skulle indsamle hårde hvidevarer, jern etc. er ramt af bilnedbrud. De steder hvor der skulle stå affald, vil derfor enten blive afhentet senere i dag, eller senest i morgen Vi beklager de gener det måtte medføre.

2. januar 2017:

Der kan ikke sendes SMS'er i uge 1. Det skyldes en systemfejl, som gør, at der ikke kan sendes SMS'er ud om hvornår din beholder bliver tømt i uge 1. Vestforbrænding arbejder på at løse problemet. 

29. november 2016:

- For boligområder med affaldsstativ og kassetter (ordning 3), vil mad- og restaffald overgå til 14. dages-tømning fra uge 48 og frem. I sommermånederne vil madaffald dog stadig tømmes ugentligt, i de boligområder hvor dette er tilvalgt.

- For boligområder med nedgravet plastcontainer i miljøspot (ordning 1 og 6) vil plasttømning for en periode foregå ugentligt.

1. november 2016:

- De to-delte beholdere til glas/metal blev ikke tømt i uge 43 som planlagt. Alle beholdere bliver i følge vognmanden tømt i løbet af denne uge.