Selvbetjeningsportal

Her kan du bestille bioposer eller tømninger af jeres affaldsbeholdere


På selvbetjeningsportalen kan du bestille tømning af hver enkelt affaldstype på den enkelte standplads. Du skal være opmærksom på, at du kan have flere standpladser. Du skal kende adressen på din standplads når du logger ind. 

For at bestille er det vigtigt, at du har et NemID, nøglefil eller viceværts-login. Anskaffelse af et NemID, nøglefil eller viceværts-login sker via www.medarbejdersignatur.dk. Du kan få hjælp til NemID på www.nemid.dk

Har du brug for hjælp til at komme igang med den nye portal, så kontakt Vestforbrændings Kundeservice på tlf.: 7025 7060 eller via kundeservice@vestfor.dk.

Gå til selvbetjeningsportalen

Vejledning i brug af selvbetjeningsportalen

Bioposer

På linket herunder bestiller du bioposer til din boligforening. For at spare på leveringsomkostningerne skal du bestille til ½ års forbrug ad gangen. Men heller ikke mere, da der er begrænset holdbarhed på bioposerne. Bioposerne skal opbevares tørt og frostfrit. 

Hvis jeres boligforening har et ½ årligt forbrug på mere end 56 kasser (=1 palle) kan I bestille en palle direkte fra Vestforbrænding via ovenstående link. Kontakt kundeservice på 7025 7060 og aftal en bestilling.

Bioposerne skal opbevares ved stuetemperatur, tørt og ikke i direkte sol. Der kan ved denne opbevaring forventes en holdbarhed på ½ år.