Tilskud til energiforbedring

Det kan betale sig at spare på energien - vi giver et tilskud på 1 kr. for hver sparet kWh.


For boliger er KWh tilskuddene fastsat af Energistyrelsen og de bliver løbende revideret. Den samlede officielle og opdaterede oversigt over hvor mange KWh tilskud hvert enkelt tiltag giver, kan ses her: http://svk.teknologisk.dk/Pages_open/Default.aspx

Albertslund Forsyning støtter borgere og virksomheder i Albertslund Kommune med 1 kr. pr. realiserede kWh-besparelse når der laves forbedringer på fjernvarmeanlæg og klimaskærm.

Vi tilbyder gratis rådgivning i forbindelse med dit projekt - hvis du fx skal have nye vinduer, isoleret på loftet eller noget helt tredje. Du kan også få gode råd til indeklimaforbedring.

Vi anbefaler at du laver en plan for din bygning, så dine forskellige ideer koordineres. Du behøver ikke udføre dem på en gang, men det er hensigtsmæssigt at tænke dem sammen alligevel.

Ansøg om tilskud

Det er let at ansøge om tilskud, men det er vigtigt at du har indsendt din ansøgning inden du sætter arbejdet i gang. 

Sådan gør du:

  1. Udfyld ansøgningen ved at klikke på et link herunder alt efter dit postnummer
  2. Fotografer den nuværende situation, fx dine eksisterende vinduer og nuværende isolering *)
  3. Få udført forbedringerne

  4. Fotografer dine nye vinduer eller din nye isolering *)
  5. Indsend/upload dine kvitteringer samt fotos af før- og eftersituationen, gerne i pdf-format.
  6. Få udbetalt dit tilskud

*) Hvis du er i tvivl, kontakt da blot Albertslund Forsyning for personlig hjælp til hvordan du nemmest fotodokumenterer arbejdet.

Obs! Der ydes højest et tilskud svarende til omkostningen ved gennemførelsen af energisparetiltaget. Især med hensyn til rørisolering er besparelsen stor i forhold til omkostningen for indkøb af rørskåle. 030516.

Ansøgningsskemaer

Ansøgning fra postnummer 2620

Ansøgning fra postnummer 2600

Boligselskaber og virksomheder

Boligselskaber og virksomheder skal indgå en specifik aftale med Albertslund Forsyning omkring tilskud til energibesparelser – og kan således ikke benytte skema eller online ansøgning.

Kontakt Albertslund Forsyning på tlf. 4368 6859 eller på mail info@albforsyning.dk