Kulturmøde i Albertslund

Clement Kjersgaard er ordstyrer på Kulturmødet i Albertslund. Her vil Kitte Wagner, Mattias Tesfaye, Sørine Gotfredsen, Julia Lahme,Carsten Thau og Cecilie Waagner Falkenstrøm debattere ”Kulturen og Folket”.


Kulturfolkemøde (2) - Albertslund Kommune

For kan vi bruge kunsten og kulturen aktivt i udviklingen af os selv og samfundet? Vil uddannelser med mere kunst og kultur give samfundet større sammenhængskraft og udviklingsmuligheder? Disse og mange andre kulturspørgsmål vil blive sat på spidsen, når Albertslund Hovedbibliotek onsdag d. 29. april kl. 19.00 – 21.00 åbner dørene til kulturmødet.

Aftenens diskussion indledes af borgmester Steen Christiansen. Clement Kjersgaard sætter herefter gang i panelet og inviterer løbende publikum til at byde aktivt ind med spørgsmål og kommentarer. Og netop dynamikken mellem publikum og panel giver mulighed for at få helt nye vinkler med i debatten.

Det er gratis at deltage i Albertslund kulturmøde. Der er plads til 100 mennesker. Billetter kan bookes på albertslundbibliotek.dk/arrangementer.

Albertslund kulturmøde er et optaktsmøde til Kulturmødet 2015, som for tredje gang finder sted i Nykøbing Mors den 20.-22. august 2015.

Kulturmødet 2015 vil være vært for en række samtaler om kunst og kultur mellem vidende og visionære personer fra dansk kunst- og kulturliv, politik og erhvervsliv.