Gå til hovedindhold

Få dit hjælpemiddel med det samme; åbent depot hver onsdag

Albertslund Kommune holder Åbent Depot hver onsdag mellem kl. 10–15, hvor du kan møde op og få behandlet din ansøgning om et hjælpemiddel på stedet. Får du bevilget et hjælpemiddel, kan du få det med hjem med det samme

Indhold

    Albertslund Kommune holder Åbent Depot hver onsdag mellem kl. 10.00-15.00, hvor du kan møde op og få behandlet din ansøgning om et hjælpemiddel på stedet. Får du bevilget et hjælpemiddel, kan du få det med hjem med det samme.

    I første omgang gælder det for et udvalg af de mest anvendte hjælpemidler. Derfor kan du møde op, hvis du vil søge om en rollator, en gangbuk, albuestokke, en transportkørestol, en badebænk eller en toiletforhøjer. Du vil modtage et udleveringspapir med informationer og en mundtlig afgørelse.

    Har du allerede et hjælpemiddel, som har brug for mindre reparationer, kan du også møde op og få det repareret. Du kan også aflevere hjælpemidler, du ikke længere har brug for.

    Det kræver ingen tidsbestilling, så du møder bare op i åbningstiden, når det passer dig. Du kan stadig søge om hjælpemidler online via vores hjemmeside her: Hjælpemidler, forbrugsgoder og boligindretning | Albertslund Kommune, eller ved at ringe til Hjælpemiddelteamet på tlf. 4368 6500 (mandag-onsdag kl. 8.30-9.30, torsdag kl. 15-17.30 og fredag kl. 8.30-9.30).

    Hjælpemiddeldepotet finder du på: Formervangen 11, 2600 Glostrup.