Kristina Koch Sloth ny direktør for Børn, Sundhed og Velfærd i Albertslund Kommune


Albertslund Kommune har ansat Kristina Koch Sloth som ny direktør for Børn, Sundhed og Velfærd. Kristina Koch Sloth er cand. merc. i økonomi, strategi og organisation og kommer til Albertslund Kommune fra en stilling som policychef i Københavns Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning, hvor hun blandt andet også har udfyldt en stilling som sekretariatschef.

“I Kristina Koch Sloth har vi fundet en særdeles kompetent direktør til området Børn, Sundhed og Velfærd. Kristina har solid erfaring med børne- og ungeområdet, og hun har samtidig den faglige tyngde der skal til for også at løfte de vigtige opgaver inden for sundhed og velfærd. Som direktør i Albertslund Kommune skal man kunne sikre kvaliteten i de ydelser der er med til at give en god hverdag for vores borgere, og samtidig kunne løfte blikket og arbejde med og for hele byens udvikling. Kristina rummer begge facetter til fulde. Jeg er derfor meget glad for på Kommunalbestyrelsens vegne at kunne byde hende velkommen til Albertslund,” siger borgmester Steen Christiansen.

I Københavns Kommune har Kristina Koch Sloth blandt andet haft ansvaret for indførelsen af skolemadsordningen EAT og for samarbejdet mellem Socialforvaltningen og Børne- og Ungdomsforvaltningen på det børnesociale område. Hun har også stor erfaring med strategiudvikling og politiske processer, herunder budgetprocesser. Kristina Koch Sloth er 48 år.

“Det er en stor og skøn udfordring, og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang. I min ungdom havde jeg venner i Albertslund, så jeg har både været til fester i Galgebakken og gæstetekniker i Albertslund Radio. I Albertslund er der et stærkt fællesskab som er noget helt særligt. Det glæder jeg mig utrolig meget til at være en del af og bidrage til. Jeg holder af mennesker og af at arbejde sammen med andre, så det vil være et vigtigt fokus for mig i de opgaver jeg skal løfte som direktør for Børn, Sundhed og Velfærd,” siger Kristina Koch Sloth.

Kristina Koch Sloth tiltræder stillingen som direktør for Børn, Sundhed og Velfærd den 1. marts 2016.

Portræt af Kristina Koch Sloth