E&P Service modtager Virksomhedsprisen 2015

E&P Service blev tirsdag den 19. maj belønnet med Albertslund Kommunes Virksomhedspris 2015 for en stor sociale indsats


Virksomhedspris 2015 - Albertslund Kommune

Ved en prisuddeling i Jobcenter Albertslund tirsdag den 19. maj blev E&P Service belønnet med Virksomhedsprisen 2015.

Ved overrækkelsen var bl.a. formand for beskæftigelsesudvalget Helg Bo Jensen og borgmester Steen Christiansen. Steen Christiansen overrækkede prisen til adm. direktør i E&P Service, Søren Knudsen, og sagde i den forbindelse bl.a.

"Vi ved at det at være en del af en arbejdsplads er vigtigt for at have et godt liv. Det mærker man især, når man mister fodfæste på arbejdsmarkedet og glider ud af arbejdsmarkedet af den ene eller anden grund. Vi har en række borgere i Jobcenteret, som skal afprøves og starte op på særlige betingelser for senere at komme ind på arbejdsmarkedet - måske i et ordinært job. I det arbejde er der stor gavn af det partnerskab, der er skabt mellem E&P service og Jobcenteret i Albertslund."

E&P service er et datterselskab af Enemærke og Petersen. Firmaet ligger såvel i Aarhus og Ålborg som her i Albertslund, på Smedeland.

Albertslund Kommunes virksomhedspris
Albertslund Kommune har valgt at stifte en pris, der hvert år uddeles til en virksomhed, som gør en særlig indsats for at fastholde eller ansætte mennesker, som har svært ved at vinde fodfæste på
arbejdsmarkedet.