Styrk dit salg til kommunerne

Lær indkøbere at kende og få nye værktøjer til at sælge til kommunerne. Deltag i workshop i Høje Taastrup Kommune d. 24. september


Er du socialøkonomisk eller grøn iværksætter? Iværksætter eller en nye/mindre/lille virksomhed, så er du meget velkommen til workshop om kontakt og salg til kommunerne.

Deltagere i hele landet

I september 2014 åbner 5 kommuner over hele landet dørene for iværksættere til én workshop i en kommune i hver af landets 5 regioner, hhv. Aalborg, Aarhus, Sønderborg, Lejre og Høje Taastrup.

Formålet er give øge deltagernes forståelse af det kommunale marked. Alle får mulighed for at komme i direkte dialog med kommunale indkøbere og vil få nye værktøjer til det daglige salgsarbejde.

Succes med salg til kommuner

På workshoppen vil Peter Julius fra Public Intelligence lave en Masterclass, som ruster deltagerne til at tænke ud af boksen, når målet er at sælge et produkt eller en serviceydelse til kommunerne. Peter er ekspert i, hvordan mindre virksomheder succesfuldt tager kontakt til kommuner med salg for øje.

Tilmeld dig

Læs mere i invitationen her eller besøg Høje-Taastrups hjemmeside.

Tilmelding er åben nu og pladserne fordeles efter først til mølle. Sidste frist 14. september 2014.

Møder i 5 regioner

Hvis jeres virksomheder er forhindret i at deltage i Høje-Taastrup er I velkomne til at deltage et andet sted i landet.

  • Aalborg kommune, Region Nordjylland – 19. september
  • Aarhus kommune, Region Midtjylland - 22. september
  • Sønderborg kommune, Region Syddanmark - 23. september
  • Høje Taastrup Kommune, Region Hovedstanden – 24. september
  • Lejre kommune, Region Sjælland - 25. september

Hvis jeres virksomheder er forhindret i at deltage i den lokale workshop er de velkomne til at deltage et andet sted i landet.