Ny undersøgelse af skole og dagtilbud i Albertslund

Albertslund Kommune har netop startet en tilfredshedsundersøgelse blandt kommunens forældre. Deltagerne får mulighed for at præge fremtidens skole og dagtilbud – og mulighed for at vinde gavekort.


Brugerundersøgelse - Albertslund Kommune

Forældre med et eller flere børn, som enten går i skole, SFO, klub eller et andet dagtilbud i Albertslund, vil i disse dage modtage en invitation - enten med posten eller digitalt - til at deltage i ny tilfredshedsundersøgelse fra Albertslund Kommune.


"Albertslund er børnenes by, og gode pasningsmuligheder samt en folkeskole af høj kvalitet er forudsætningen for et godt børneliv. Vi har i forvejen et stort fokus på vores skoler og dagtilbud, men det betyder ikke, at vi ikke kan gøre det endnu bedre. En undersøgelse som denne er med til at vise, hvor der skal sættes ind," siger formand for Børne- og Skoleudvalget i Albertslund Kommune, Jens Mikkelsen.


Kom i musikteatret
Foruden at kunne udfylde spørgeskemaet på dansk, vil der være mulighed for at gøre det på engelsk, arabisk, urdu eller tyrkisk.

Derudover vil undersøgelsens deltagere være med i 10 lodtrækninger om et gavekort på 500 kr. til Albertslund Musikteater. Jo før man får udfyldt skemaet, jo flere lodtrækninger vil man kunne nå at deltage i.

"Initiativer som disse skal få flere folk på banen. Det handler om, at så mange som muligt bliver hørt, så vi har det bedste fundament for at træffe beslutninger på området i fremtiden," siger Jens Mikkelsen.

Læs mere om og deltag i undersøgelsen på www.borgertilfredshed.dk. Forældre, som ønsker at deltage, skal bruge en kode, som er i invitationen fra kommunen.