Nyheder


Åben caféaften i Albertslund for unge om sorg

13. januar 2017

7.000 børn og unge oplever hvert år at miste en forælder eller søskende efter alvorlig sygdom, ulykke eller selvmord

Læs mere

Ejendomsskat 2017

14. december 2016
Læs mere

Julens åbningstider

14. december 2016

Læs hvornår de kommunale institutioner/tilbud har åbent og lukket i julen og nytåret

Læs mere

Nordea-fonden støtter Vikingelandsbyen og Kroppedal med mange millioner

2. december 2016

Nordea-fonden støtter nyt stort vikingeprojekt med 10,9 millioner kroner. Det skal vække vikingetiden endnu mere til live i Albertslund og på Vestegnen. Med Kroppedal Museum og Vikingelandsbyen i Albertslund som hovedaktører skal borgere have en central rolle i at rekonstruere en bro og vej fra vikingetiden. Desuden skal en ny udstilling og digital formidling få flere til at interessere sig for vores fortid og komme tættere på naturen. Det ambitiøse projekt skal over tre år trække mere end 200.000 'nye vikinger' til.

Læs mere

Oplev luciaoptog

29. november 2016

Igen i år har du mulighed for at fejre luciadagen og opleve luciaoptog med 5. klasseeleverne fra Herstedlund Skole flere steder i byen. For eksempel kl. 10 på Albertslund Rådhus

Læs mere

Skudepisode ved Politigården

17. november 2016

Tirsdag morgen den 6. december fandt en alvorlig skudepisode sted ved Politigården i Albertslund, hvor en betjent blev skudt.
Politiet har arbejdet på højtryk lige siden og har tidligere afspærret områder i byen. Politiet har anholdt en mistænkt, men arbejder fortsat i området omkring Politigården.

Læs mere

Nyt fra Fødevarestyrelsen; hold fugle indendørs

15. november 2016

Til dig med hønsehold eller andre fjerkræ. Fødevarestyrelsen har meldt nyt ud om fugleinfluenza. Det har betydning for alle med hønsehold og andet fjerkræ i landet. Der er en række forhold, som det er nødvendigt at efterleve for at undgå smitte

Læs mere