Mere om Styrke Hele Livet

Her finder du en række relevante dokumenter, som omhandler Styrke Hele Livet

Du kan læse et resumé af projektbeskrivelsen for Styrke Hele Livet.
Hvis du ønsker at modtage den fulde projektbeskrivelse, så send en mail til styrke@albertslund.dk.

Albertslund Kommune har anmeldt forskningsprojektet til Datatilsynet. Datatilsynet har godkendt anmeldelsen, som har journalnummer 2013-52-0137.

Styrke Hele Livet er udviklet og igangsat i samarbejde med Region H's forskningsinstitution Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed (FCFS), sektionen for Sundhedsfremme og Forbyggelse. FCFS har årelang erfaring med interventionsforskning, epidemiologiske og statistiske metoder.

I efteråret/vinteren 2014 blev deltagere i Projekt Styrke Hele Livet og andre interesserede inviteret til en række arrangementer under overskriften "Det Gode Seniorliv". Læs artiklen fra Albertslund Posten om besøget af TV-lægen Peter Qvortrup Geisling.

Du kan læse artiklen fra Albertslund Posten om Rita og Kurts oplevelse med at deltage i Styrke Hele Livet.