Lær at tackle job og sygdom

Få redskaber til at håndtere din sygdom og jobsituation

Har du en langvarig sygdom?
Oplever du, at dine symptomer påvirker din jobsituation?
Kunne du tænke dig inspiration til, hvordan du kan håndtere din sygdom så du fortsat kan arbejde?

Albertslund Kommune tilbyder kursus til voksne mennesker med en langvarig lidelse, der er sygemeldte fra job, flexjob eller ledighed og modtager sygedagpenge.

Formålet med kurset er, at det bliver dig der styrer din sygdom og ikke omvendt.
På kurset lærer du at tackle din sygdom og overkomme de forhindringer, der kan være på vejen tilbage i arbejde. Kurset giver dig inspiration og konkrete værktøjer til aktivt at håndtere din sygdom og jobsituation.

På kurset kommer vi omkring emner som håndtering af stress, en ny arbejdsidentitet, kommunikation, balance mellem hvile og aktivitet, netværk, at sætte mål – og nå dem, håndtering af symptomer som smerte, træthed og tristhed.

Kurset ledes af to instruktører, der selv kender til det at have langvarig sygdom inde på livet og ved, hvordan det er, når sygdom begrænser ens muligheder for at arbejde.

Kurset er praktisk orienteret og veksler mellem oplæg fra instruktørerne, erfaringsudveksling, øvelser og individuelt arbejde.
Kurset består af 2,5 time, én gang om ugen i seks uger og det er gratis at deltage. Tilmelding er nødvendigt.

Kontakt koordinator Tine Andresen på tlf. 51 68 74 23 eller på mail toa@albertslund.dk

Mød op på kurset med udfordringer – gå fra kurset med værktøjer til en løsning.