Lær at tackle angst og depression

Få redskaber og ny inspiration til at få din hverdag til at fungere bedre.

Oplever du tegn på angst og/eller depression?
Har du til tider svært ved at få hverdagen til at hænge sammen pga. dine symptomer?
Har du brug for redskaber til at undgå, at symptomerne styrer dit liv?

Albertslund kommune tilbyder kursus til mennesker der har  symptomer på angst og/eller depression og deres pårørende.

Formålet med kurset er at give inspiration til, hvordan du kan leve et godt liv, selvom du har symptomer på angst og/eller depression.

På kurset er der fokus på at tackle de problemer og udfordringer, der følger af symptomerne, så det er dig – og ikke dem – der styrer dit liv.
Målet er at du får en bedre hverdag med en højere livskvalitet.

Kurset foregår i grupper hvor man bl.a. arbejder med at håndtere angst og depression, tristhed og uro, fysisk aktivitet og humør, kommunikation med venner og familie, triggere og advarselssignaler, forebyggelsesstrategier, at spise sundt samt problemløsning og handleplaner.

Underviserne er frivillige med egen erfaring med angst og/eller depression, som har gennemgået en instruktøruddannelse.

Kurset består af 2,5 time, én gang om ugen i syv uger og det er gratis at deltage. Tilmelding er nødvendig.

Kontakt koordinator Tine Andresen på tlf. 51 68 74 23 eller mail toa@albertslund.dk