Tilskud til rejse- og venskabsbyaktiviteter

Puljen kan søges til internationale rejseaktiviteter eller aktiviteter med Albertslund Kommunes venskabsbyer.

Tilskudsregler for rejse- og venskabsbyaktiviteter

Foreninger, der er godkendt efter folkeoplysningsloven, ikke-godkendte foreninger, gymnasier og HF samt fritids- og ungdomsklubber i Albertslund Kommune kan søge om tilskud til internationale aktiviteter. Der gives kun tilskud for borgere bosat i Albertslund Kommune.

Formålet med de internationale aktiviteter er at skabe personlige kontakter og venskaber. Udvekslingen kan være døråbner for den personlige kontakt og styrke indsigten i andre kulturer. Alle ansøgninger vurderes konkret efter disse kriterier:

1. Styrker udvekslingen personlige kontakter ?
  2. Styrker udvekslingen indsigten i andre kulturer ?
  3. Drejer udvekslingen sig om faglig aktivitet (faglighed forstået som undervisning, idræts-, spejder- eller anden foreningsbaseret aktivitet)

Der skal foreligge en skriftlig aftale/invitation før der kan gives tilskud

Genreller oplysninger om venskabsbys aktiviteter.

Rejsetilskud

Tilskud til besøg i Albertslund