Kunststrategi i høring

Vi har udviklet en strategi for kunst i det offentlige rum i Albertslund. Og vi vil gerne høre, hvad du synes om den.

Kunst i det offentlige rum er for alle. Strategien for kunst i det offentlige rum skal danne grundlag for kunsten, som er der, hvor vi alle færdes. Derfor vil vi gerne have dine kommentarer eller forslag til strategien.

Du kan også sende forslag til kunst, som du gerne vil have i byrummet eller fortælle os, om du selv har lyst til at udsmykke din by? Måske har du et yndlingssted i byen, som lige præcis kunne bruge et kunstværk? Eller kender en kunstner, som ville passe godt til Albertslund? Så skriv en mail til kffs@albertslund.dk.

Høringsperioden slutter den 26. september 2016. Vi vil afholde nogle aktiviteter i høringsperioden, som vil blive annonceret her på kommunens hjemmeside.

Du kan læse strategien ved at klikke på linket

Strategi for kunst i det offentlige rum