Foreningen for Danske-Internationale Kvinder

I Albertslund Kommune der der et Frivilligcenter, der er den centrale indgang til det frivillige sociale arbejde - hvad enten du ønsker at benytte dig af et tilbud, eller gerne vil hjælpe andre. Frivilligcentret er samlingssted og knudepunkt for det frivillige sociale arbejde, og arbejder for at støtte og udvikle den frivillige sociale indsats i Albertslund Kommune.

Foreningen for Danske-Internationale Kvinder (FDIK) er en forening for alle kvinder uanset baggrund og nationalitet. Foreningens overordnede formål er at fremme integrationen ved at udbrede kendskabet til forskellige kulturer.
Derudover laver FDIK aktiviteter for depressionsramte og psykisk skrøbelige kvinder og deres børn, arrangerer større kulturelle events - og meget andet.

Læs mere på www.fdik.dk

Vil du vide mere?