Virksomhed

Som virksomhedsdrivende har du en unik mulighed for at støtte en ung fra Hedemarken til et positivt arbejdsliv.


Erfaringer viser, at et fritidsjob er et vigtigt skridt for mange unge på vejen til uddannelse og varig tilknytning til arbejdsmarkedet. Derfor har det stor værdi, når din virksomhed vælger at åbne et fritidsjob til en ung mellem 13-17 år. I projektet ”Fritidsjob til Unge i Hedemarken” sættes fokus på at motivere og hjælpe unge fra Hedemarken og omegn med at få et fritidsjob.

Hvis jeres virksomhed ønsker at ansætte en fritidsjobber fra Hedemarken og omegn, kan du kontakte fritidsjobambassadøren i Hedemarken. Han har en god kontakt til de unge i Hedemarken og vil hjælpe med at matche jeres virksomhed med den rette unge til fritidsjobbet. Efter ansættelsen vil Asaml stå til rådighed med støtte og vejledning for at sikre, at fritidsjobbet bliver en succes for både jer og den unge. 

Når du ansætter en ung i et fritidsjob, får du ikke kun løst en række opgaver, som ellers kan være svære at finde tid til i virksomheden. Du får også nye input og inspiration, støtter den unges adgang til arbejdsmarkedet og øger den unges mulighed for at få en uddannelse. 

Nedenfor er en tjekliste over, hvilke overvejelser du skal gøre dig i forhold til at rekruttere en fritidsjobber fra Hedemarken og omegn. 

Tjekliste

  • Har du nok information om projektet? Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte Asam. 
  • Har du indsigt i regler og rettigheder i forbindelse med ansættelsen af en fritidsjobber?
  • Har du taget stilling til, hvilken rolle den unge vil få i virksomheden, og hvilke opgaver den unge kommer til at varetage?
  • Har du brug for, at Asam udarbejder en virksomhedsprofil i forbindelse med stillingsopslaget?
  • Du vil modtage mange ansøgninger til stillingen. Har du brug for hjælp til at finde den rette, så kontakt Asam.

Find mere information

Jobpatruljen.dk

Retsinformation.dk

Eksempel på ansættelseskontrakt