Ny belysning i Albertslund

I 2016 udskifter vi belysningen på de større kommunale veje

Hen over sommeren og efteråret sætter vi ny LED-belysning op, som både giver et bedre lys på vejene og sparer på energien.

Når der skiftes fra gammelt til nyt lys, kan der på de enkelte veje periodevis være udfald på lyset i op til 5 dage.

I disse perioder kan det også være nødvendigt at lyset er tændt i dagtimerne.

Oplever du udfald i længere perioder, så fejlmeld gerne lyset på ”giv et praj - belysning”

I anlægsperioden vil kommunens entreprenør, Kemp og Lauritzen, anvende den tomme grund ved siden af Vognporten nr. 6 (lægehuset) til materialeplads. Selve byggepladsen flytter rundt i takt med at udskiftningen går i gang på de enkelte vejstrækninger.

Vi beklager de gener, der måtte være i forbindelse med arbejdet. Når vi er færdige, vil vejene til gengæld være bedre oplyst og belysningen mere driftsikker.

Her kan du se hvilke strækninger der får nyt lys i Etape 1 og 2.