Seniorboliger

I Budgetaftale om Budget 17 har partene besluttet at arbejde for, at der etableres seniorboliger i Roholmparken og evt. andre steder i Albertslund.


Seniorboliger - Albertslund Kommune

Der arbejdes med almene såvel som private seniorboliger med henblik på at skabe en senior-juniorrokade i Albertslund. 

Følg udviklingen om etablering af seniorboliger her på denne side. 

 

Hvad er en seniorbolig.

En seniorbolig er en ældreegnet bolig, der er bygget eller indrettet med tanke på, at kravene til boligen ændres når man bliver ældre.

Til en seniorbolig stilles krav om tilgængelighed i forhold til hverdagslivets aktiviteter. Boligen kan etableres som ejer- , andels- og lejeboliger. Boligerne er normalt forbeholdt seniorer over 55 år uden hjemmeboende børn.

Seniorboliger kan etableres som bofællesskaber med fællesfaciliteter, som f.eks. giver mulighed for fællesspisning eller hobbyaktiviteter.

 

Invitation: temaaften om seniorboliger.

Er din bolig blevet for stor, kræver den for meget vedligeholdelse eller har du lyst til være en del af et nyt fællesskab?

Kom og hør om seniorboliger i Albertslund. På temaaftenen vil Borgmester Steen Christiansen fortælle om visionen for etablering seniorboliger, BO-VEST vil fortælle om etablering af seniorboliger i deres afdelinger og KAB vil fortælle om deres koncept for seniorbofælleskaber. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og komme med ideer til de nye seniorboliger i Albertslund.

Temaaftenen finder sted den 4/4 kl. 17.00 - 19.30 i KB-salen på Albertslund Rådhus. Målgruppen for seniorboliger er 55 +, men alle interesserede er velkomne!