Komprimer dit bløde plast med en plast-minimizer

Få plads til mer plast


Plast fylder rigtig meget og mange oplever, at der ikke er plads nok i den udendørs kassette eller den todelte beholder. Det hjælper lidt på pladsen, hvis du komprimerer dit bløde plast. Det kan du fx gøre med hjælp af en såkaldt Plast Minimizer. 

Bor du i et boligområde, hvor I har stativer eller beholdere på jeres egen adresse, kan du bestille beholderen via linket herunder. Du kan hente minimizeren på Genbrugsstationen dagen efter du har bestilt.

Minimizeren koster 81,25 kr., som vi efterfølgende opkræver via din forbrugsafregning. 

Bestil minimizer med NemID 

 

 

Billedresultat for plast minimizerBilledresultat for plast minimizer

 

Minimizeren måler ca. 20 cm i højden og har huller til ophæng på bagsiden. Den virker på den måde, at du propper blødt plastemballage ned i den lille pose, der er gjort fast med en elastik foroven i beholderen. Som du ser på billedet kan en stor bunke blød plast blive til en lille fast klump. Den fylder ikke så meget i den udendørs beholder og gør det nemmere at stable den hårde plast, så den heller ikke fylder så meget.

Man behøver ikke nødvendigvis at købe minimizeren for at komprimere den bløde plast - man kan også blot bruge en brugt pose (fx en rugbrødspose) og samle den bløde plast her. Der følger en rulle med 4 liters poser med til beholderen, men vi anbefaler selvfølgelig at du bruger brugte poser og sparer den jomfruelige plastpose.

Du kan lægge den lille pose i kassetten, hvis der er plads, eller samle dem i en større pose og stille ved siden af stativet eller lægge den i en af de kuber vi har sat op ved indkøbscentrene i kommunen. Klik på linket herunder og læs mere om kuberne. 

Kuber til plast ved indkøbscentre