Drivhuset - hvor brugte ting får nyt liv

Formidlings- og byttehus i drivhuset


Nyt Logo

Som noget nyt har genbrugsstationen fået formidlingsfaciliteter i Drivhuset. Den nye genbrugsstation er bygget op omkring Materialegårdens gamle drivhus, som genbruges til formidlings- og byttehus.

Her formidles til børn og voksne at affald er en del af fremtidens ressourcer. I Drivhuset kan skolebørn lære om affald, sortering, genbrug og genanvendelse. Kontaktperson for besøg med skoleklasser er Keld Frandsen, tlf. 43 68 32 01.

I Drivhuset er der også en bytteafdeling, hvor borgere kan aflevere intakte og brugbare effekter til genbrug og samtidig selv gøre et genbrugsfund.

Drivhuset har åbent mandag - fredag fra kl. 10 - 17. Der er desuden dannet en forening til støtte for Drivhuset, hvor frivillige borgere holder åbent i Drivhuset lørdage fra kl. 10 - 15 og søndage fra kl. 10 - 13. Har du lyst til at være frivillig i Drivhuset, så kontakt Helene i Agenda Centeret på tlf.: 43 62 20 15.

Drivhuset har i julen 2015 lukket 24. - 27. december, samt 31. december og 1. januar 2016. 

Se vores video om Drivhuset i Albertslund - hvor brugte ting får nyt liv.

Drivhuset vil også blive brugt til kampagner og arrangementer med fokus på affald. Agenda Centeret arrangerer bl.a. workshops hvor du kan lære at lave nye produkter ud af genbrugsgenstande. Det kaldes upcycling. Der vil være opslag i Drivhuset om kommende workshop og hvordan du tilmelder dig.

Har du en god genbrugside - så kom ned i Drivhuset og udstil den - så andre borgere kan blive inspireret.